tatiana24 profile photo christinas71 profile photo naidy profile photo carmen profile photo leyzta32 profile photo maryagricola00 profile photo dollygirl profile photo desserieecute profile photo penpalslover profile photo c4107 profile photo blue_butterfly21 profile photo adjoateye profile photo hadirasolifar profile photo annamoxl profile photo asailor profile photo
julian

Де знаходиться культовий острів Капрі в Італії?

julian From Ukraine

Знаковий Капрі є одночасно одним із найкрасивіших місць Італії та одним із найвідоміших середземноморських островів країни. Колись це місце було улюбленим імператором Тиберієм, а сьогодні його поєднання стародавніх пам’яток, красивих міст і пляжів викликає таку ж пристрасть у натовпів знаменитостей, які приїжджають сюди щоліта.

Але нехай це не завадить вам відвідати. Почніть із прогулянки містом Капрі, щоб відчути атмосферу, а потім вирушайте досліджувати величні римські вілли острова. І не пропустіть поїздку до Анакапрі під час круїзу Блакитним гротом, щоб побачити одне з найдивовижніших природних явищ Європи.
Де зупинитися


Для краєвидів на море: якщо вам потрібні вражаючі види Середземного моря та номери з терасами та балконами, зупиніться в історичному Капрі-Тіберіо Палац.

Для спокійного відпочинку: виберіть спокійну віллу Silia з гарним видом на сад і море, за кілька хвилин від міста Капрі та Блакитного гроту.

Для комфортного відпочинку: JK Place Capri — найрозкішніший готель на острові. Розташований на вершині скелі з видом на Марину Гранд, він пропонує сліпучі краєвиди, чудовий ресторан, шикарні номери та високі ціни.

Для бюджетного проживання: більш реалістичні бюджети добре зустрінуті в готелі La Tosca в місті Капрі. Цей гарний побілений будинок розташований на тихому провулку, а з кількох двомісних номерів із окремою ванною кімнатою відкривається вид на море. Сніданок на солодкій маленькій терасі з видом на Фаральоні - це найяскравіша річ.

Для культового перебування: вілла Єва в Анакапрі має майже культовий статус на острові. Зупиніться тут, щоб отримати світлі та просторі номери з індивідуальним дизайном, які розкидані навколо зелених садів готелю. Ще одна улюблена особливість – це басейн у формі рояля.


З:https://www.roughguides.com/gallery/most-beautiful-places-in-italy/

#italy #traveltoitaly

like0
dislike0
Views31