ahmadtaheri54 profile photo innamn profile photo christinas71 profile photo naidy profile photo maddie_lee profile photo sibanda profile photo desserieecute profile photo pettyledis profile photo blue_butterfly21 profile photo caryaanguyen profile photo bonu profile photo nur191 profile photo adjoateye profile photo nikki2hh profile photo aladdin profile photo
julian

Де знаходиться озеро Гарда?

julian From Ukraine

Озеро Гарда, одне з найкрасивіших місць в Італії для плавання

Озеро Гарда, безсумнівно, є одним із найкрасивіших місць в Італії, це також найбільше озеро країни, оточене вражаючими горами, і одноденна поїздка туди – одна з легких справ. в Мілані.

Здійсніть приватний круїз на заході сонця по озеру Гарда, щоб отримати найкраще зачарування. Це атмосферний досвід, який також дозволяє вам помилуватися гарними містами на березі озера та відкриває безперервний вид на відомі відокремлені набережні Гарди та розкішні спа-курорти. Де зупинитися

Для комфортного відпочинку: щоб трохи затриматися на озері Гарда, зупиніться в історичному готелі Eden у самому центрі прекрасного Сірміоне. Крім того, ви можете побалувати себе на курорті Du Lac et Du Parc Grand у Ріва-дель-Гарда.

Для сімейного відпочинку: готель Villa Florida в Гардоне Рів'єра пропонує просторі люкси з кухонними куточками та видом на озеро. Хороший вибір для сімей або любителів історії, оскільки чарівні власники є експертами з озера Гарда, минулого та сучасного.

Для бутик-готелю: Красива вілла Sostago — чудовий бутик-готель на пагорбах прямо над Горньяно. Номери чудові, територія простора, є навіть басейн і чудовий ресторан. Але чудові краєвиди озера - це те, що справді відрізняє Состаго.

Для краєвидів на озеро: готель Monte Baldo майже так само відомий своїм рестораном, як і своїми затишними номерами та гостинною атмосферою, розташований на березі озера в Лімоне-суль-Гарда. Усі номери мають окрему ванну кімнату, і персонал не може бути більш привітним і корисним.

З:https://www.roughguides.com/gallery/most-beautiful-places-in-italy/

#italy #traveltoitaly #lakegarda

like0
dislike0
Views46