sweetkiss profile photo sofiakurrd1 profile photo carmen profile photo leyzta32 profile photo veraedmund profile photo thewolfsbaneblooms profile photo maryagricola00 profile photo cookiescott profile photo ofosujustice profile photo pettyledis profile photo sofia82 profile photo hadirasolifar profile photo jeongyunseong profile photo jemii profile photo asailor profile photo
julian

Де знаходиться Флоренція або Флоренція в Тоскані, Італія?

julian From Ukraine

Флоренція, яка завжди очолює список найкрасивіших місць Італії, має все: від всесвітньо відомих музеїв до чудової архітектури. Це місто для Дуомо, Пьяцца делла Синьорія та Понте Веккьо, а також місце для знаменитих музеїв, історичних ринків і чудових садів.

Мистецькі колекції Флоренції є частиною причин, чому Італію називають однією з найбільш відвідуваних країн у світі в Rough Guides Fun facts about Italy. І якщо ви хочете побачити, мабуть, найкращу колекцію в усьому місті, замовте захоплюючу приватну екскурсію Уффіці, і вам навіть не доведеться чекати в черзі. Де зупинитися

Для легкого огляду визначних пам’яток: легка прогулянка від Уффіці та Понте Веккіо, п'ятизірковий готель NH Collection Firenze Porta Rossa є хорошим центральним вибором для огляду визначних пам'яток. Але якщо ви хочете прокинутися під видом на Арно, виберіть номер на березі річки в Pontevecchio Relais у центрі Флоренції.

Для бутик-готелів: Torre Guelfa Palazzo Acciaiuoli є одним із найхаризматичніших бутик-готелів у центрі міста. Крім того, це найвища приватна будівля у Флоренції, тож це ще один готель із винятковими краєвидами.

Для сімейного відпочинку: сімейний готель Nizza може бути двозірковим, але він не виглядає бюджетним вибором. Усі номери затишні, добре мебльовані та мають окрему ванну кімнату. Персонал привітний, а центральне розташування Санта-Марія-Новелла дозволяє легко досліджувати місто.

Для поблажливої розкоші: Але щодо чистої розкоші у Helvetia & Bristol у центрі міста мало конкурентів. Усі номери цього шикарного п’ятизіркового готелю мають розкішні ванні кімнати, оздоблені мармуром, хоча варто побалувати себе покращеним номером чи люксом, якщо ви почуваєтеся гарячими.


З:https://www.roughguides.com/gallery/most-beautiful-places-in-italy/

#italy #traveltoitaly #florence #tuscany

like0
dislike0
Views43