sweetkiss profile photo harriesa profile photo skm2496 profile photo leyzta32 profile photo katerinax2 profile photo desserieecute profile photo letty85 profile photo blue_butterfly21 profile photo caryaanguyen profile photo julia profile photo bonu profile photo nur191 profile photo hadirasolifar profile photo 6cupsoftea profile photo saraxx7 profile photo
julian

Як побачити диких слонів у Національному парку Кхао Яй у Таїланді?

julian From Ukraine

Національний парк

Кхао Яй Національний парк Кхао Яй охоплює понад 2000 квадратних кілометрів лісів і пасовищ у центральному Таїланді. Понад 50 км пішохідних і велосипедних доріжок пролягають через давній природний заповідник, а його численні водоспади включають 150-метровий Хев-Нарок і 20-метровий Хев-Суват, увічнені у фільмі Денні Бойла «Пляж». Парк також є притулком для різноманітних диких тварин, таких як ведмеді, гібони, слони та птахи-носороги.


У Таїланді шанують слонів, і їх статуї та картини можна побачити скрізь, у тому числі в королівських палацах і багатьох храмах. Проте ніщо не зрівняється з можливістю побачити слонів у їхньому природному середовищі, щоб отримати найвищий досвід, і Національний парк Кхао Яй надає чудову можливість зробити це.

Тут ви зустрінете слонів, що блукають біля річок, екзотичних хижих птахів, мавп та багато інших тропічних створінь, які називають парк своїм домом. У парку також є багато водоспадів, у тому числі 150-метровий Хае Нарок і ще більш відомий Хае Суват, який з’явився у фільмі Леонардо Ді Капріо «Пляж».

Якщо одноденного перебування недостатньо, щоб отримати все, можна розбити табір у парку та встати досить рано, щоб спостерігати схід сонця над пишним ландшафтом.


Від:https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htm

#thailand

like0
dislike0
Views40