sweetkiss profile photo harriesa profile photo dennis profile photo aimeenolan profile photo muhammed profile photo letty85 profile photo c4107 profile photo saeed profile photo julia profile photo sofia82 profile photo redhairann profile photo annamoxl profile photo aladdin profile photo jeongyunseong profile photo nessie profile photo
julian

Де знаходиться Каньйон Пай в Таїланді?

julian From Ukraine

Пай в першу чергу процвітає за рахунок туризму. Переважно місце для хіпі, воно наповнене гарячими джерелами. Місто, відоме серед туристів своєю спокійною атмосферою, повне дешевих пансіонатів, сувенірних крамниць і ресторанів. В околицях міста знаходяться курорти і слонячі табори.

Репутація Таїланду як країни прекрасних ландшафтів і доброзичливих людей здебільшого зумовлена всесвітньо відомими південними пляжами. Через це більшість людей не усвідомлюють, що велика північ також є домом для зовсім інших, але не менш захоплюючих місць, які варто відвідати.

Північний Таїланд, особливо західний регіон біля кордону з Бірмою, відзначений гірськими джунглями, які водночас є суворими та красивими. Пай у провінції Ме Хонг Сон є ідеальною відправною точкою для насолоди природною красою країни, а також знаменитою тайською гостинністю та кулінарією.

Це маленьке містечко заслужило репутацію Мекки для хіпі та туристів, хоча ви побачите багато сімей, які подорожують у цьому районі. Тут є невеликий пішохідний вуличний ринок, який оживає щовечора, різноманітні місцеві та західні страви, а також легкий доступ до буддистських храмів, водоспадів і вражаючого каньйону Пай.

Коли ви прогулюєтеся крихітним центром містечка, панує атмосфера бадьорості та розслабленості, атмосфера, яка сезон за сезоном продовжує приваблювати натовпи, незважаючи на його дещо віддалене розташування.


З:https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htmhttps://en.wikipedia.org/wiki/Pai,_Таїланд

#thailand

like0
dislike0
Views38