jen12 profile photo beesknees profile photo innamn profile photo angelamber profile photo maddie_lee profile photo leyzta32 profile photo blondy profile photo sibanda profile photo katerinax2 profile photo cookiescott profile photo mojessy profile photo aimeenolan profile photo caryaanguyen profile photo lilly450 profile photo jeongyunseong profile photo
julian

Де знаходиться Апулія на сонячному півдні Італії?

julian From Ukraine

Коли йдеться про найкращі речі, якими можна зайнятися в Італії, італійці рекомендують відвідати Апулію з її білими піщаними пляжами, таємними бухтами, чистим морем і химерною архітектурою. Цей менш відвідуваний південно-східний регіон країни також славиться чудовою оливковою олією та сліпучими історичними містами.

Ви не знайдете Лечче в багатьох списках найкрасивіших міст світу, але незнайомість є частиною того, що робить його таким чарівним. Його ласкаво називають «південною Флоренцією», його обов’язково варто вивчити. Або краще вирушайте на пішохідну екскурсію з місцевими жителями Лечче.
Де зупинитися

Для міського відпочинку: якщо ви хочете більше відчути місто від цього прекрасного регіону, оберіть Palazzo Calò у Барі. Для заміського перебування: відкрийте для себе Апулію від узбережжя до її дивовижних внутрішніх приміщень, зупинившись у Palazzo Mosco Inn у Галліполі. Або Для сімейного відпочинку: Casa dei Mercanti у Лечче пропонує широкий вибір добре спроектованих апартаментів в одному з відреставрованих таунхаусів міста. Кожні апартаменти мають повноцінну кухню та щоденне прибирання, що робить це гарним вибором для сімей. Для традицій: Masseria Il Frantoio неподалік від Остуні - це традиційний фермерський будинок, оточений оливковими гаями. Страви готуються з продуктів маєтку, а у вартість номера входить доступ до кількох пляжів на місцевих пляжах. Для пляжів: у Вієсте на півострові Гаргано є одні з найкращих пляжів Апулії. Краще зупиніться в готелі Seggio у самому центрі старого міста Вієсте, де ви не тільки отримаєте басейн із видом на море, але й приватний пляж і власну лагуну.


З:https://www.roughguides.com/gallery/most-beautiful-places-in-italy/

#italy #traveltoitaly

like0
dislike0
Views33