ahmadtaheri54 profile photo sweetkiss profile photo zachpett profile photo mbai22 profile photo jen12 profile photo naidy profile photo angelamber profile photo sofiakurrd1 profile photo maddie_lee profile photo skm2496 profile photo blondy profile photo penpalslover profile photo c4107 profile photo adjoateye profile photo aladdin profile photo
julian

Де знаходиться Ко Пхі Пхі в Таїланді?

julian From Ukraine

Острови Пхі-Пхі — група островів у Таїланді між великим островом Пхукет і узбережжям Малаккської протоки. Острови адміністративно входять до складу провінції Крабі.

Чи вартий Кох Пхі Пхі? Кох Пхі Пхі з бірюзовою водою та приголомшливими пляжами — це рай, який варто відвідати кожному раз у житті. Незалежно від того, приїхали ви сюди самі чи з родиною та друзями, Пхі-Пхі може запропонувати вам найкраще, що ви можете уявити для спокійного відпочинку.

Острови Пхі-Пхі є однією з найпопулярніших курортних зон Таїланду недаремно – прозорі блакитні води, м’який пісок і захоплюючі види, які тривають вічно.

Ви можете дістатися до Пхі-Пхі-Дон — найбільшого з островів і єдиного постійно населеного — на орендованому байдарці або найнявши невеликий дерев’яний човен, щоб доставити вас сюди.

Мабуть, одним із найвеселіших місць на острові Пхі-Пхі є пляж Мавп, де ви буквально зіткнетеся лицем до лиця з великою кількістю макак, готових вкрасти ваш обід.

Лонг-Біч - ще одне гарне місце на острові; Хоча це не відокремлене місце, де можна сподіватися на усамітнення, воно чудово підходить для споглядання заходу сонця. Якщо вам пощастить і приплив закінчиться, це чудова прогулянка назад до основної частини острова.

Оператори Maya BayTour пропонують пакети для снорклінгу та дайвінгу на острови, а також екскурсії до знаменитої затоки Майя, де знімався фільм Леонардо Ді Капріо «Пляж». Оскільки Кох Пхі Пхі приваблює так багато туристів, є багато туристичних компаній, які організовують квитки в інші пляжні місця, такі як Пхукет, Ко Чанг і Ко Ланта.

Пхі-Пхі-Дон був одним із районів, які сильно постраждали від цунамі 2004 року, але з того часу гостьові будинки, ресторани та ринки були відновлені, і натовпи все ще приходять на курортний острів. Існує невеликий похмурий меморіальний парк на честь тих, хто загинув під час трагедії, але курортні зони в іншому випадку відроджені та виглядають такими ж красивими, як і раніше.


Від:https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htm


#thailand

like0
dislike0
Views36