jen12 profile photo beesknees profile photo tatiana24 profile photo harriesa profile photo innamn profile photo celina12ddf profile photo skm2496 profile photo carmen profile photo mojessy profile photo desserieecute profile photo ofosujustice profile photo rhondamak profile photo aladdin profile photo jeongyunseong profile photo jemii profile photo
julian

Чому Венеція є одним із найулюбленіших міст Італії?

julian From Ukraine

Венеція є однією з причин, чому ви проголосували за Італію як другу найкрасивішу країну світу в нашому нещодавньому опитуванні. Це місто, яке закохує з першого погляду, яке вимагає вашої пильної уваги , і воно не розчарує, починаючи від величних палаццо та великих площ до всесвітньо відомої лагуни та цікавих островів.

Вирушайте влітку на сонце або спробуйте зимову подорож і досліджуйте легендарні канали без туристів. Але будь-коли, коли ви вирішите відвідати, спробуйте вписатися в атмосферну пішохідну екскурсію стародавнім єврейським гетто, у компанії місцевих гідів, це незабутні враження. Де зупинитися

Для огляду визначних пам’яток за бюджетом: Венеція пропонує широкий вибір місць для проживання , але якщо ви хочете опинитися в центрі, не витрачаючи багато грошей, виберіть готель Papadopoli Venezia.

Для бутиків: прагнете більш інтимного досвіду? Спробуйте Maison Venezia, один із чарівних бутик-готелів міста.

Для зупинок у центрі міста: готель Ai do Mori всього за кілька кроків від площі. Це один із найдорожчих однозіркових готелів у Венеції, але значно дешевший, ніж будь-які інші готелі в цьому районі, а з кількох номерів відкривається вражаючий вид.

Для Сан-Марко: Роза Сальва – добре спроектований, але не надто дорогий готель у центрі міста. Просторі номери оформлені в м'яких металевих тонах, натуральному дереві та шкірі. Звукоізоляційні вікна є додатковою привабливістю в жвавому районі Сан-Марко.

Для доступного шарму: Novecento — це чарівний бутик-готель без високої ціни в центрі Венеції. Розкішні ванні кімнати та індивідуально оформлені спальні додають романтики цій маленькій перлині, а також відокремлений внутрішній дворик для сніданку - справжня знахідка в центрі міста.


З:https://www.roughguides.com/gallery/most-beautiful-places-in-italy/

#italy #traveltoitaly

like0
dislike0
Views33