beesknees profile photo innamn profile photo celina12ddf profile photo kimo profile photo sibanda profile photo maryagricola00 profile photo katerinax2 profile photo letty85 profile photo saeed profile photo blue_butterfly21 profile photo caryaanguyen profile photo julia profile photo 6cupsoftea profile photo saraxx7 profile photo nessie profile photo
julian

Де знаходяться села Чінкве Терре в Італії?

julian From Ukraine

Легендарні села Чінкве-Терре
Відкрийте для себе п'ять рибальських сіл, які складають Чінкве-Терре на італійській Рив'єрі. Поєднання пастельних будинків, крихітних гаваней і вражаючих морських пейзажів, ця культова місцевість є не лише одним із найкрасивіших місць в Італії, це також одне з найбільш фотографованих місць.

Ті, хто знає, як правило, уникають їзди вузькими, людними дорогами Чінкве-Терре. Переважним варіантом є піші прогулянки, і ви знайдете мальовничі пішохідні маршрути, об’єднані навколо кожного села. Крім того, взагалі уникайте туристів і забронюйте екскурсію на човні на заході сонця вздовж узбережжя Чінкве-Терре. Де зупинитися

Для тихої розкоші: стримана розкіш є характерною рисою Чінкве-Терре, тож насолодіться нею, зупинившись у La Torretta Lodge у Манаролі.

Для краєвидів на море: Або зробіть свою подорож виключно морською та забронюйте номер із краєвидом у готелі Due Gemelli в Ріомаджоре.

Для комфортного відпочинку: готель Porto Roca — це місце, де можна зупинитися в Монтероссо, якщо ви не обмежені бюджетом. Це найкращий готель у селищі, з якого відкривається вид на пляжі та пагорби, пропонує чудово оформлені номери з приголомшливими краєвидами, а також має чудовий пейзажний басейн.

Для сімейного відпочинку: La Scogliera в Ріомаджоре пропонує два добре обладнані апартаменти та розташований прямо на набережній і недалеко від залізничного вокзалу. Гарний вибір для сімей. Апартаменти виходять на море та місцеві скелі, які влітку популярні серед дайверів.


З:https://www.roughguides.com/gallery/most-beautiful-places-in-italy/

#italy #traveltoitaly

like0
dislike0
Views36