sweetkiss profile photo beesknees profile photo innamn profile photo kimo profile photo thewolfsbaneblooms profile photo blondy profile photo sibanda profile photo muhammed profile photo soulmate profile photo pettyledis profile photo suzyyy profile photo almajmut profile photo nikki2hh profile photo jeongyunseong profile photo jemii profile photo
julian

Як вам Sunday Walking Street, Chiang Mai ?

julian From Ukraine

Пішохідна вулиця Tha Phae
Щонеділі вдень до опівночі ця вулиця стає галереєю місцевого мистецтва та ремесел.

Кожен відвідувач Таїланду з нетерпінням чекає дешевої та смачної їжі, і це саме те, що вони можуть знайти в достатку на пішохідній вулиці Sunday Night Walking Street у Чіангмаї. Продавці продають тут усі види ласощів: від популярного пад-тай і курячого сата до самоси, смажених бананів, солодких роті та коктейлів зі свіжих фруктів — часто менше ніж за 2 долари за штуку.

Після того, як ви задовольните свої кулінарні пристрасті, ви можете ознайомитися з сотнями кіосків, де продають різноманітні унікальні товари, такі як повністю натуральне мило, пофарбовані вручну тканини з унікальними візерунками місцевих гірських племен, пахощі та ефірні олії, музичні інструменти, картини , шпалери тощо.

Ринок завжди переповнений щотижня, незалежно від пори року, яку ви відвідуєте, тож наготуйтеся та спробуйте насолодитися частиною веселого хаосу. Це одне з обов’язкових місць у Чіангмаї та невід’ємна частина досвіду Таїланду. Якщо ви не збираєтеся відвідувати недільний ринок або просто хочете відчути смак інших ринкових розваг у Чіангмаї, відвідайте суботню нічну пішохідну вулицю або нічний базар на Чанг-Клан-роуд, які проводяться щодня. Якщо ви шукаєте щось менш туристичне, вирушайте на денний ринок Варорот біля річки Мае Пінг.

Від:https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htm


#thailand

like0
dislike0
Views32