Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
ahmadtaheri54 profile photo mbai22 profile photo skm2496 profile photo leyzta32 profile photo veraedmund profile photo maryagricola00 profile photo dollygirl profile photo cookiescott profile photo penpalslover profile photo letty85 profile photo ofosujustice profile photo rhondamak profile photo caryaanguyen profile photo nur191 profile photo nikki2hh profile photo
turkifd

Tayland'daki Railay Plajı Nerede?

turkifd From Turkey

Rai Leh olarak da bilinen Railay, Tayland'ın Krabi şehri ile Ao Nang arasında küçük bir yarımadadır. Ana karaya erişimi engelleyen yüksek kireçtaşı kayalıkları nedeniyle buraya yalnızca tekneyle erişilebilir.

Krabi eyaleti, Tayland'ın en ünlü plaj destinasyonlarından bazılarına ev sahipliği yapıyor ve Railay, en etkileyici yerlerden biri olarak listenin başında yer alıyor. Pek çok kişi tarafından ülkenin en iyi plajlarından biri olarak kabul edilen Railay, beyaz kumu, turkuaz mavisi suyu ve ayaklarınız kuma değmeden cennetten bir parça bulmuşsunuz hissi vaat ediyor.

Adaya Krabi kasabasından ve Ao Nang'dan tekneyle ulaşılabilir. Uzun kuyruklu geleneksel bir tekneyle yolculuk, kıyıya ulaştığınızda karşılaşacağınız şeyler kadar büyülüdür.

Adayı ziyaret etmenin ana nedeni plaj olsa da, Railay aynı zamanda kaya tırmanışı için de sıcak bir noktadır; karst zirveleri, hem deneyimli hem de acemi maceracıların yüksek kireçtaşı kayalıklarına tırmanmaya hazır olduğu bir yerdir.

Yapılacak diğer pek çok aktif aktivitenin yanı sıra Railay, okyanusta rafting, kano, şnorkelli yüzme ve tüplü dalışla ünlüdür; ancak ziyaretçiler aynı zamanda yemek pişirme derslerinde de ellerini deneyebilir veya bir masajla kendilerini şımartabilirler.

Ayrıca, muhteşem manzaralara sahip güzel bir patikadan ulaşılan ve güneşlenme alanları arasında biraz keşif yapmak isteyen meraklı ziyaretçileri ağırlamaya hazır turist dostu Elmas Mağarası da bulunmaktadır.


Kaynak:

https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htmhttps://en.wikipedia.org/wiki/Railay_Beach


#thailand #railaybeach

like0
dislike0
Views31