Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sana888 profile photo mbai22 profile photo celina12ddf profile photo naidy profile photo maddie_lee profile photo dennis profile photo katerinax2 profile photo dollygirl profile photo muhammed profile photo letty85 profile photo ofosujustice profile photo soulmate profile photo nur191 profile photo almajmut profile photo nikki2hh profile photo
turkifd

Tayland'daki Yüzen Pazarlar Nerede?

turkifd From Turkey

Yüzen pazarlar

Tayland'ın yüzen pazarları, yerel satıcıları desteklerken ve geleneksel yaşam tarzına daha yakından bakarken alışveriş yapmak ve yemek yemek için benzersiz bir yol sunar.

Bazı pazarlar turist kalabalığına daha fazla hitap ediyor gibi görünse de, diğerleri bir tekneye binmeyi ve rehberinizin sizi sütunlar üzerinde geleneksel evleri göreceğiniz ve karşılaşacağınız kanallardan geçirmesine izin vermeyi içeren güzel ve otantik bir seyahat deneyimi sunuyor. kendi teknelerinden mal sunan satıcılar. Satıcılar sabah ilk iş olarak uzun ahşap tekneleriyle ürünleri, taze meyveleri, sebzeleri, baharatları ve lezzetli yemekleriyle yola çıktıklarından, yüzen pazarı ziyaret etmek için erken kalkmanız gerekecek.

Bangkok yakınlarında birçok yüzen pazar vardır; Amphawa ve Damnoen Saduak en popülerleri arasındadır. Pazarları kendi başınıza ziyaret edebilir veya genellikle diğer yerel turistik mekanlara ve mağazalara ziyaretleri içeren rehberli bir tura katılabilirsiniz.


Kaynak: https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htm



#thailand

like0
dislike0
Views27