Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
ahmadtaheri54 profile photo sweetkiss profile photo zachpett profile photo naidy profile photo sofiakurrd1 profile photo skm2496 profile photo carmen profile photo kimo profile photo muhammed profile photo saeed profile photo julia profile photo bonu profile photo karls profile photo sofia82 profile photo aladdin profile photo
turkifd

Sunday Walking Street, Chiang Mai Nasıl?

turkifd From Turkey

Tha Phae Yürüyüş Caddesi
Her Pazar öğleden sonra gece yarısına kadar bu cadde yerel sanat ve el sanatları galerisine dönüşür.

Her Tayland ziyaretçisi ucuz ve lezzetli yemekleri sabırsızlıkla bekler ve Chiang Mai'nin Pazar Gecesi Yürüyüş Caddesi'nde bolca bulabilecekleri şey tam olarak budur. Satıcılar burada her çeşit ikramı satıyorlar: popüler pad Thai ve tavuk satay'dan samosalara, kızarmış muzlara, tatlı roti'ye ve taze meyve karışımlarına kadar - genellikle parça başına 2 dolardan daha az bir fiyata.

Mutfak isteklerinizi giderdikten sonra, tamamen doğal sabunlar, yerel dağ kabilelerinin benzersiz desenlerini taşıyan el boyaması tekstil ürünleri, tütsü ve uçucu yağlar, müzik aletleri, tablolar gibi benzersiz ürünlerin satıldığı yüzlerce tezgahı inceleyebilirsiniz. , duvar askıları ve daha fazlası.

Yılın hangi zamanında ziyaret ederseniz edin, pazar her hafta mutlaka kalabalıklaşır, bu yüzden kendinizi hazırlayın ve eğlenceli kaosun bir parçası olmanın tadını çıkarmaya çalışın. Bu, Chiang Mai'de yapılması gerekenlerden biri ve Tayland deneyiminin önemli bir parçası. Pazar pazarı için buralarda değilseniz veya sadece Chiang Mai'deki diğer pazar deneyimlerini tatmak istiyorsanız, Cumartesi Gecesi Yürüyüş Caddesi'ne veya günlük bir etkinlik olan Chang Klan Yolu üzerindeki Gece Pazarı'na göz atın. Daha az turistik bir şeyler için Mae Ping Nehri yakınındaki gündüz vakti Warorot Pazarı'na gidin.

Kaynak: https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htm


#thailand

like0
dislike0
Views23