Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
ahmadtaheri54 profile photo sweetkiss profile photo zachpett profile photo jen12 profile photo beesknees profile photo angelamber profile photo maddie_lee profile photo carmen profile photo blondy profile photo maryagricola00 profile photo julia profile photo redhairann profile photo lilly450 profile photo nessie profile photo asailor profile photo
turkifd

Tayland'da Koh Samui Plajları Nerede?

turkifd From Turkey

Koh Samui'deki Gümüş Plaj

Koh Samui adası, ülkenin en büyük ikinci adasıdır ve Güneydoğu Asya'da bulabileceğiniz en güzel altın sahil şeridinden bazılarına ev sahipliği yapar. Koh Samui'deki her plaj farklı bir şey sunar: Bazıları huzurlu bir izolasyon için idealdir; diğerleri ise aktiviteler, su sporları ve büyük kalabalıklarla doludur.

Adanın en büyük ve en işlek plajı Chaweng'dir; burada aynı zamanda en iyi alışveriş mekanlarını, pek çok ilgi çekici yeri ve en güzel restoranlardan bazılarını bulabilirsiniz. Turkuaz mavisi sular ve okyanus melteminde dans eden palmiye ağaçları, adanın en iyi tatil yerlerinden bazılarının neden burada bulunduğunu açıklayabilir.

Chaweng Plajı'nın hemen güneyine doğru ilerleyerek Lamai Plajı'na ulaşabilirsiniz; burası biraz daha küçük ve biraz daha uygun fiyatlıdır ancak günübirlik ziyaretçiler geldiğinde gün ortasında hala meşguldür.

Sırt çantalı gezginler ve bütçesi kısıtlı olanlar için Maenam Plajı bulunurken, Bophut Plajı (daha çok "Balıkçı Köyü" olarak bilinir) bazı geleneksel Tay dokunuşlarını koruyan bir yer isteyen ziyaretçiler için harika bir destinasyondur. Bophut'ta bu, butik otellere ve birçok ilgi çekici yere yakın konumda bulunan ahşap Tayland-Çin mağazaları anlamına gelir.

Gizliliğinizi düşünüyorsanız, 250 metre uzunluğundaki Silver Beach, ormanlık tepelerin arkasına gizlenmiş olup, su üzerinde güzel açık manzaralar ve mükemmel şnorkelle dalış imkanı sunmaktadır.



Kaynak: https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htm

#thailand

like0
dislike0
Views24