Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
zachpett profile photo mbai22 profile photo jen12 profile photo innamn profile photo angelamber profile photo maddie_lee profile photo skm2496 profile photo kimo profile photo sibanda profile photo dennis profile photo mojessy profile photo suzyyy profile photo hadirasolifar profile photo nikki2hh profile photo asailor profile photo
turkifd

Tayland'daki Pai Kanyonu Nerede?

turkifd From Turkey

Pai öncelikle turizmle gelişiyor. Çoğunlukla hippilerin uğrak yeri olan bu bölge kaplıcalarla doludur. Sırt çantalı gezginler arasında rahat atmosferiyle tanınan kasaba, ucuz pansiyonlar, hediyelik eşya dükkanları ve restoranlarla doludur. Kasabanın çevresinde kaplıcalar ve fil kampları bulunmaktadır.

Tayland'ın güzel manzaralara ve dost canlısı insanlara sahip bir ülke olarak ünü, büyük ölçüde dünyaca ünlü güney sahillerinden kaynaklanmaktadır. Bu nedenle çoğu insan, uçsuz bucaksız kuzeyin aynı zamanda tamamen farklı ama aynı derecede nefes kesici ziyaret edilecek yerlere de ev sahipliği yaptığını fark etmiyor.

Kuzey Tayland, özellikle Burma sınırına yakın batı bölgesi, hem engebeli hem de güzel dağlık orman arazileriyle dikkat çekiyor. Mae Hong Son eyaletindeki Pai, ülkenin doğal güzelliğinin yanı sıra ünlü Tayland misafirperverliği ve mutfağının keyfini çıkarmak için mükemmel bir başlangıç noktasıdır.

Bu küçük kasaba, hippiler ve sırt çantalı gezginler için bir Mekke olarak ün kazanmıştır, ancak bölgede seyahat eden birçok aileyi de göreceksiniz. Her gece canlanan küçük bir sokak pazarı, çeşitli yerel ve Batı yemekleri ve yakındaki Budist tapınaklarına, şelalelere ve etkileyici Pai kanyonuna kolay erişim bulunmaktadır.

Küçük kasaba merkezinde yürürken bir neşe ve rahatlama havası var; biraz uzak konumuna rağmen her mevsim kalabalığı çekmeye devam eden bir hava.


Kaynak: https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htmhttps://en.wikipedia.org/wiki/Pai,_Thailand

#thailand

like0
dislike0
Views35