Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
ahmadtaheri54 profile photo sweetkiss profile photo christinas71 profile photo carmen profile photo kimo profile photo blondy profile photo sibanda profile photo mojessy profile photo penpalslover profile photo muhammed profile photo c4107 profile photo rhondamak profile photo caryaanguyen profile photo julia profile photo hadirasolifar profile photo
turkifd

Tayland'daki Erawan Milli Parkı Şelaleleri Ne Kadar Güzel?

turkifd From Turkey

Erawan Şelalesi

Erawan Milli Parkı, bir dizi mağara da dahil olmak üzere ziyaretçilere sunabileceği çok şey var; kalın yaprak döken ormanları kesen yollar; ve vahşi filler, şebekler ve büyük boynuzgagaları içeren fauna. Ancak ziyaretçilerin büyük çoğunluğunu çeken şey buradaki şelaleler ve özellikle de yedi katmanlı Erawan Şelalesi.

Şelalelere, Hindu tanrısı Indra ile birlikte seyahat eden beyaz filin adı verilmiştir, çünkü katmanlarının bir fil kafasının şekline biraz benzediği söylenmektedir.

Yedi katmanın her birinin de kendi adı vardır ve yukarı çıktıkça bunlara ulaşmak giderek zorlaşır; beşinci katmandan sonra ziyaretçilerin devam etmek için kalın bitki örtüsünün içinden geçerken kaygan merdivenler kullanması gerekir. Yine de o kadar uzağa gitmenize gerek olmayabilir. Zümrüt yeşili havuzlar, küçük bir mağara ve serin basamaklı sular sunan ilk üç katman aslında en etkileyici olanıdır. Havuzlarda çok sayıda meraklı balık yaşıyor, bu yüzden onların ayaklarınızın arasında yüzdüğünü hissettiğinizde şaşırmayın.


Kaynak: https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htm



#thailand #ErawanNationalPark

like0
dislike0
Views20