ahmadtaheri54 profile photo naidy profile photo angelamber profile photo skm2496 profile photo carmen profile photo dennis profile photo mojessy profile photo penpalslover profile photo karls profile photo redhairann profile photo 6cupsoftea profile photo lilly450 profile photo jeongyunseong profile photo nessie profile photo asailor profile photo
julian

Де знаходиться парк Аль Мамзар у Дубаї?

julian From Ukraine

Перламутровий пісок і прозорі блакитні води означають, що варто здійснити подорож до кордону Дубай-Шарджа, щоб насолодитися цим пляжем. Коли ви прибудете, ви побачите не лише один пляж, а чотири, великі трав’яні зони, велосипедні доріжки, басейн, численні зони для барбекю та скейт-парк. Тут також є кілька кафе та кіосків, де можна придбати продукти першої необхідності на пляжі (читай: морозиво), а також підводне плавання з мілководдям непогане.
Dhs5. Нд-Ср 8:00-22:00, Чт-Сб (та офіційні свята) 8:00-23:00. Вулиця Аль Халідж, Аль Мамзар.

Чи є безкоштовна парковка в мамзарі? За межами парку є безкоштовна автостоянка.

Чи можемо ми піти на пляж Мамзар? Пляжний парк Аль Мамзар відкритий щодня для відвідувачів. Однак понеділок і середа призначені лише для дівчат і дітей (хлопчиків віком до 6 років). Графік роботи: з неділі по середу: з 8:00 до 22:00.

Чи дозволені собаки на пляж Мамзар? Собакам заборонено на пляж.

#дубай #пляж #оае

like0
dislike0
Views25