harriesa profile photo innamn profile photo maddie_lee profile photo carmen profile photo diana43 profile photo leyzta32 profile photo veraedmund profile photo sibanda profile photo aimeenolan profile photo penpalslover profile photo sofia82 profile photo redhairann profile photo 6cupsoftea profile photo nikki2hh profile photo nessie profile photo
julian

Де знаходиться пляж Несснас в Дубаї?

julian From Ukraine

Громадський пляж Джумейра, який місцеві жителі любовно називають пляжем Несснас, став популярним місцем завдяки привітній воді та чистому піску. Незалежно від того, чи шукаєте ви спокійний день із сім’єю чи бажаєте потренуватися у кайтсерфінгу чи віндсерфінгу, перекидаючись і занурюючись, це місце для вас.

Якщо ви хочете відточити свої навички водних видів спорту, завітайте до кіоску Kite n Surf, де ви можете записатися на уроки або взяти напрокат спорядження для кайтсерфінгу, падлбордингу та каякінгу, а також доступні групові замовлення. У Несснасс є кілька туалетів і душових, але вони не такі обладнані, як інші громадські пляжі, наприклад The Beach at JBR. Однак це також додає чарівності Nessnass, створюючи стриману атмосферу, яка змушує жителів і гостей міста повертатися сюди знову.

Після активного дня зупиніться в кафе Circle на пляжі, щоб скуштувати здорових чашок і ідеально звареної кави з льодом. Пляж Nessnass розташований позаду торгового центру Sunset Mall, одного з бутикових торгових центрів міста, де також є широкий вибір закладів харчування та напоїв. Спробуйте Beit Em Noor, ліванський ресторан, де подають страви на грилі.

#дубай #оае #пляж

like0
dislike0
Views24