zachpett profile photo innamn profile photo celina12ddf profile photo sofiakurrd1 profile photo sibanda profile photo maryagricola00 profile photo katerinax2 profile photo cookiescott profile photo julia profile photo nur191 profile photo suzyyy profile photo adjoateye profile photo annamoxl profile photo 6cupsoftea profile photo nikki2hh profile photo
julian

Де пляж Кайт в Дубаї?

julian From Ukraine

Модні кафе та ресторани для гурманів; скейт-парк, смуга з перешкодами на висячій мотузці, досвід стрільби з пращі, довгі смуги піску, 14-кілометрова (здебільшого) бігова доріжка на березі моря, можливість покататися на падлборді, водних лижах, каяках і, звичайно, кайтсерфінгу – подумайте про це. перерахуйте лише дещо, чим зайнятися в цьому чудовому пляжному центрі.

Кайт-Біч, який чудово підходить для дорослих, дітей і всіх, хто знаходиться між ними, можливо, швидко розширив свої пропозиції за останні кілька років, але справжнє відчуття характеру залишилося. Вулиця 5а, позаду Джумейра-Біч-роуд, Умм-Сукейм.

Пляж Кайт має захоплюючий аквапарк, і якщо ви подорожуєте з дітьми, то це найкраще місце для них. Ви можете пограти з дітьми в парку або насолодитися морем, все буде можливо і доступно. тут можна легально купатися вночі.

#пляж #дубай #кайтпляж

like0
dislike0
Views33