zachpett profile photo beesknees profile photo thewolfsbaneblooms profile photo blondy profile photo maryagricola00 profile photo cookiescott profile photo letty85 profile photo ofosujustice profile photo c4107 profile photo saeed profile photo soulmate profile photo blue_butterfly21 profile photo julia profile photo karls profile photo hadirasolifar profile photo
julian

Де знаходиться пляж Аль-Суфух у Дубаї?

julian From Ukraine

Пляж Аль-Суфух є однією зі справжніх прихованих перлин Дубая, тому його називають «Таємним пляжем». Він також відомий як пляж Чорного палацу через королівську нерухомість поблизу. Це стримане місце розташоване між Бурдж Аль-Араб і Пальмою Джумейра, неподалік від Мадінат Джумейра.

Цей чудовий пляж із багатьма назвами (деякі називають його Секретним пляжем, інші — пляжем Чорного палацу) має заслужений легендарний статус серед давніх жителів Дубая. Ви можете запитати, чому? Що ж, це ідеальне місце, коли ви хочете втекти від натовпу та відчути, що ви зійшли з протореної дороги, але хочете зробити це, не жертвуючи тими краєвидами Бурдж-ель-Араб. Як і годиться під псевдонімом секретного пляжу, тут немає закладів чи ресторанів, тому переконайтеся, що ви приїхали з продуктами в руках.
Поверніть праворуч на з’їзд після автобусної зупинки на Al Sufouh Road (безпосередньо перед вулицею Hessa Street і приблизно за 500 метрів перед Dubai Media City).

#дубай #оае #пляж

like0
dislike0
Views28