christinas71 profile photo naidy profile photo maryagricola00 profile photo mojessy profile photo aimeenolan profile photo letty85 profile photo saeed profile photo rhondamak profile photo caryaanguyen profile photo julia profile photo annamoxl profile photo nikki2hh profile photo aladdin profile photo jeongyunseong profile photo jemii profile photo
julian

Де знаходиться пляж JBR в Дубаї?

julian From Ukraine

JBR Beach є одним з найпопулярніших пляжів у місті Дубай. Тут є вишукані ресторани на пляжі, ігрові зони для дітей і такі пригоди, як парасейлінг. Це сімейний район із багатьма розвагами для людей будь-якого віку. Ті, хто не любить промокнути, можуть покататися на верблюдах, насолоджуючись видами висоти.

На найжвавішому пляжі Дубая є безліч варіантів. Від сходу до заходу сонця (і далі) ця ділянка узбережжя – і жвава набережна за ним – кишить активністю, людьми та можливостями завдяки дитячим ігровим майданчикам, надувному аквапарку, шезлонгам напрокат і ресторанам, кафе та пляжним клубам. достаток. Прибудьте рано та займіть найкраще місце на піску, а потім проведіть день, милуючись чудовими краєвидами Айн-Дубай.

Яка довжина JBR Walk? Маршрут біля Jumeirah Beach Residence — це 1,7-кілометрова смуга на рівні землі та площі комплексу Jumeirah Beach Residence в Дубаї, Об’єднані Арабські Емірати.

У чому різниця між JBR і Джумейра-Біч? Джумейра-Біч-роуд знаходиться недалеко від решти міста, JBR ЦЕ МІСТО. З усіма ресторанами та гастрономічними закладами, які тільки можна придумати, до пристані за кілька хвилин.. JBR може бути далеким від багатьох речей, але серед туману диких ваді та Бурдж-ель-Араб багато людей не зможуть t підприємство JBR.

#пляж #jbr #дубай

like0
dislike0
Views30