ahmadtaheri54 profile photo sweetkiss profile photo mbai22 profile photo celina12ddf profile photo angelamber profile photo skm2496 profile photo thewolfsbaneblooms profile photo blondy profile photo dollygirl profile photo aimeenolan profile photo karls profile photo 6cupsoftea profile photo almajmut profile photo aladdin profile photo jemii profile photo
julian

Де знаходяться плавучі ринки в Таїланді?

julian From Ukraine

Плавучі ринки Плавучі ринки

Таїланду пропонують унікальний спосіб зробити покупки та поїсти, підтримуючи місцевих продавців і ближче познайомившись із традиційним способом життя.

У той час як деякі з ринків, здається, більше обслуговують натовпи туристів, інші створюють приємні враження від справжньої подорожі, яка передбачає сісти в човен і дозволити своєму гіду провести вас через канали, де ви побачите традиційні будинки на палях і натрапите на продавці, що пропонують товари з власних човнів. Вам доведеться вставати рано, щоб відвідати плавучий ринок, оскільки зранку продавці вирушають у своїх довгих дерев’яних човнах зі своїми товарами, свіжими фруктами, овочами, спеціями та смачними стравами.

Поблизу Бангкока є кілька плавучих ринків, серед яких Ампхава і Дамноен Садуак є одними з найпопулярніших. Ви можете відвідати ринки самостійно або приєднатися до екскурсії з гідом, яка часто включає відвідування інших місцевих пам’яток і магазинів.


Від:https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htm



#thailand

like0
dislike0
Views36