harriesa profile photo angelamber profile photo maddie_lee profile photo kimo profile photo sibanda profile photo maryagricola00 profile photo dollygirl profile photo desserieecute profile photo letty85 profile photo c4107 profile photo julia profile photo hadirasolifar profile photo 6cupsoftea profile photo saraxx7 profile photo aladdin profile photo
julian

Де знаходяться пляжі острова Самуї в Таїланді?

julian From Ukraine

Срібний пляж на острові

Самуї Острів Самуї – другий за величиною острів країни, де розташовані одні з найкрасивіших золотистих берегів, які можна знайти в Південно-Східній Азії. Кожен пляж на Самуї пропонує щось своє: деякі ідеально підходять для спокійної ізоляції; інші наповнені розвагами, водними видами спорту та великими натовпами.

Найбільшим і найжвавішим пляжем острова є Чавенг, де ви також знайдете найкращі магазини, безліч атракціонів і кілька найкращих ресторанів. Бірюзово-блакитні води та пальми, що танцюють на океанському бризі, можуть пояснити, чому деякі з найкращих курортів острова розташовані саме тут.

Рухаючись на південь від пляжу Чавенг, ви потрапите на пляж Ламай, трохи менший і доступніший, але все ще зайнятий у середині дня, коли прибувають туристи.

Для туристів і тих, хто має обмежений бюджет, є пляж Маєнам, а пляж Бопхут (більш відомий як «Рибацьке село») є чудовим місцем для відвідувачів, які хочуть місце, де збереглися деякі традиційні тайські нотки. У Бопхуті це означає, що дерев’яні тайсько-китайські магазини розташовані поруч із бутиковими готелями та багатьма пам’ятками.

Якщо ви думаєте про приватність, 250-метровий Срібний пляж дещо прихований за лісистими пагорбами та пропонує чудові відкриті краєвиди на воду та відмінне підводне плавання.



Від:https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htm

#thailand

like0
dislike0
Views41