zachpett profile photo maddie_lee profile photo diana43 profile photo leyzta32 profile photo blondy profile photo cookiescott profile photo mojessy profile photo pettyledis profile photo caryaanguyen profile photo nur191 profile photo adjoateye profile photo 6cupsoftea profile photo nikki2hh profile photo saraxx7 profile photo aladdin profile photo
julian

Де знаходиться Дой Сутеп у Таїланді?

julian From Ukraine

Wat Phra That Doi Suthep — буддійський храм Тхеравади в провінції Чіангмай, Таїланд. Храм часто називають «Дої Сутеп», хоча насправді це назва гори, на якій він розташований. Це священне місце для багатьох тайців.

Храм часто називають «Дої Сутеп», хоча насправді це назва гори, на якій він розташований. Це священне місце для багатьох тайців.

Скільки коштує поїздка в Дойсутхеп? Вірте чи ні, ви можете насолоджуватися красою Дойсутхеп, не спустошуючи свій гаманець. Потрібно лише 100 батів/3 долари, щоб потрапити в Wat Phra That Doi Suthep, і 40 батів/1,4 долара, щоб дістатися туди на Songthaew (червоний автомобіль) із зоопарку Чіангмай.

Мабуть, найвідоміший ват у Чіангмаї розташований на вершині Дойсутеп, гори, звідки відкривається вид на друге за величиною місто Таїланду. Улюблене місце побожних послідовників буддизму та мандрівників з усього світу, Дойсутхеп є дивом складного релігійного різьблення. Побувати тут означає побачити монахів, які моляться, бути свідками ритуалів поклоніння та можливість споглядати на постійно зростаюче розростання Місто Чіангмай.

Обов’язково візьміть із собою пляшку води та взуття – вам доведеться піднятися крутими сходами, щоб дістатися до вершини пагорба, де знаходиться храм. У підніжжя сходів продавці продають усе: від смачних місцевих ласощів до товарів, виготовлених вручну селянами з навколишніх гір. Там також є магазин, де продаються маски, різьблені слони та предмети інтер’єру, тож ви можете зробити покупки, відновлюючись після походу вгору та вниз по сходах.

Ви можете поєднати свою поїздку в Дой Сутеп з екскурсією в Дой Пуй, невелике село хмонг в горах. Незважаючи на те, що села набагато більш туристичні, ніж інші села, це все одно дасть вам можливість відчути смак культури хмонг і отримати більше інформації про спільноти гірських племен у регіоні, не кажучи вже про придбання гарних тканин ручної роботи. Палац Бхубінг, відкритий для туристів, також знаходиться на шляху до Дой Пуй з Дой Сутепа.


З:https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htmhttps://en.wikipedia.org/wiki/Wat_Phra_That_Doi_Suthephttps://tricksandtrips.com/how-to-get-to-doi- suthep/


#таїланд

like0
dislike0
Views32