sana888 profile photo beesknees profile photo angelamber profile photo kimo profile photo veraedmund profile photo sibanda profile photo maryagricola00 profile photo muhammed profile photo saeed profile photo pettyledis profile photo redhairann profile photo almajmut profile photo saraxx7 profile photo aladdin profile photo asailor profile photo
julian

Де знаходиться історичне місто Аюттхая в Таїланді?

julian From Ukraine

Історичне місто Аюттхая

Аюттхая — місто в Таїланді, приблизно за 80 кілометрів на північ від Бангкока. Це було столицею Королівства Сіам і процвітаючим міжнародним торговим портом з 1350 року до знищення бірманцями в 1767 році. Руїни старого міста тепер утворюють історичний парк Аюттхая, місце археологічних розкопок, яке містить палаци, буддистські храми, монастирі і статуї. Парк розташований на острові між трьома річками.


Аюттхая пропонує чудовий погляд на славу стародавнього Таїланду, де відвідувачі можуть побродити по чарівним, але романтичним руїнам колишньої столиці.

Колись Аюттхая була найважливішим містом Таїланду, і старі палаци та храми є свідченням цього. Понад сто ват, чеді (ступи в тайському стилі), прангів і тисячі статуй Будди розкидані навколо парку. Деякі пам’ятки, як-от храм, у якому зберігається 12-метровий лежачий Будда, і коріння дерев, що обіймають голову Будди, особливо вражають і їх не можна пропустити.

Аюттхая розташована лише за декілька хвилин їзди автобусом або поїздом від Бангкока, що робить її зручною для одноденної поїздки, якщо у вас немає часу. Якщо у вас більш неквапливий графік, заплануйте витратити кілька днів на дослідження стародавньої столиці та взяти напрокат велосипед, щоб оглянути як старе, так і нове місто.

У 17-18 століттях Аюттхая була більшою, ніж Лондон і Париж разом узяті, і вважалася «Венецією Сходу».


Від:https://www.planetware.com/tourist-attractions/thailand-tha.htmgoogle.com

#thailand

like0
dislike0
Views33