ahmadtaheri54 profile photo zachpett profile photo mbai22 profile photo harriesa profile photo celina12ddf profile photo maddie_lee profile photo veraedmund profile photo thewolfsbaneblooms profile photo blondy profile photo sibanda profile photo katerinax2 profile photo karls profile photo sofia82 profile photo redhairann profile photo adjoateye profile photo
julian

Де Сан-Джіміньяно в Тоскані, Італія?

julian From Ukraine

Тоскана відома своїми містами на пагорбах, але небагато таких приголомшливих, як Сан-Джіміньяно. Тут вражаючий горизонт середньовічних веж дивиться на чудову гірську місцевість Тоскани.

Замовте екскурсію Сан-Джіміньяно з Флоренції, відкрийте для себе історичний центр міста з його звивистими вуличками та будівлями медового кольору, а також розписаними фресками церквами та великими готичними палацами. Тоді продовжуйте відвідати Сієну та виноградники К’янті, ще дві незабутні речі, які можна зробити в Тоскані.
Де зупинитися


Для легкого огляду визначних пам'яток: зупиніться в романтичному Леоні Б'янко 11 століття на площі Цистерна в центрі Сан-Джіміньяно. Або насолодіться сільською місцевістю в готелі Casolare Le Terre Rosse на старовинній паломницькій дорозі Віа Франчігена неподалік від Сан-Джіміньяно.

Для сімейного відпочинку: серце сільської місцевості Тоскани також є темою Agriturismo Poggiacolle, за декілька хвилин їзди від Сан-Джіміньяно. Вибір комфортабельних номерів, а також просторих апартаментів робить це хорошим варіантом для сімей. Дітям сподобаються безкоштовні велосипеди.

Для місцевої спадщини: якщо ви мрієте зануритися в спадщину Сан-Джіміньяно, то L'Antico Pozzo в центрі міста вам ідеально підійде. Тут ви можете розраховувати на ліжка з балдахіном і високі стелі у зі смаком відреставрованому Палаццо, частина якого датується Середньовіччям.

Для бутиків: Leon Bianco розташований прямо на головній площі, тому його кімнати ідеально підходять для споглядання людей. Спочатку особняк 14-го століття, але тепер із чудовою терасою на даху, це хороший вибір для атмосфери бутик-готелю, що прорізається історичним шармом.


З:https://www.roughguides.com/gallery/most-beautiful-places-in-italy/

#italy #traveltoitaly #florence #tuscany

like0
dislike0
Views38