Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sweetkiss profile photo jen12 profile photo harriesa profile photo celina12ddf profile photo naidy profile photo thewolfsbaneblooms profile photo blondy profile photo sibanda profile photo ofosujustice profile photo c4107 profile photo pettyledis profile photo julia profile photo bonu profile photo 6cupsoftea profile photo nessie profile photo
turkifd

İtalya'nın Ikonik Adası Capri Nerede?

turkifd From Turkey

İkonik Capri, hem İtalya'nın en güzel yerlerinden biri hem de ülkenin en ünlü Akdeniz adalarından biridir. Bir zamanlar İmparator Tiberius tarafından sevilen bu bölge, bugün antik anıtlar, güzel kasabalar ve plajlardan oluşan karışım, her yaz buraya gelen ünlüler arasında da benzer bir tutkuya ilham veriyor.

Ancak bunun sizi ziyaret etmekten alıkoymasına izin vermeyin. Atmosferi içinize çekmek için Capri Kasabası'nda dolaşarak başlayın, ardından adanın büyük Roma villalarını keşfetmeye çıkın. Avrupa'nın en şaşırtıcı doğa olaylarından birini görmek için Mavi Mağara gezisinde Anacapri'ye yapacağınız geziyi kaçırmayın
. Nerede kalınır


Deniz manzarası için: Muhteşem Akdeniz manzarası, teraslı ve balkonlu odalar istiyorsanız tarihi Capri Tiberio Palace'ta konaklayın.

Huzurlu bir konaklama için: Capri Kasabası ve Mavi Mağara'ya birkaç dakika uzaklıktaki güzel bahçesi ve deniz manzarası nedeniyle huzurlu Villa Silia'yı seçin.

Keyifli konaklamalar için: JK Place Capri, adanın en lüks otelidir. Marina Grand'a bakan bir kayalığın tepesinde yer alan tesis, göz kamaştırıcı manzaralar, harika bir restoran, şık odalar ve yüksek fiyatlar sunmaktadır.

Ekonomik konaklamalar için: Capri kasabasındaki Hotel La Tosca'da daha gerçekçi bütçeler karşılanmaktadır. Bu güzel beyaz badanalı ev sakin bir sokakta yer almaktadır ve en-suite banyolu çift kişilik odalarının birçoğu deniz manzaralıdır. Faraglioni'ye bakan tatlı küçük terasta kahvaltı çok dikkat çekicidir.

İkonik konaklamalar için: Anacapri'deki Villa Eva, adada neredeyse kült statüsüne sahiptir. Ayrı ayrı tasarlanmış ve yemyeşil otel bahçelerinin etrafına dağılmış aydınlık ve ferah odalar için burada kalın. Bir diğer çok sevilen özellik ise kuyruklu piyano şeklindeki yüzme havuzudur.


Kaynak: https://www.roughguides.com/gallery/most-beautiful-places-in-italy/

#italy #traveltoitaly

like0
dislike0
Views25