jen12 profile photo beesknees profile photo christinas71 profile photo angelamber profile photo carmen profile photo leyzta32 profile photo sibanda profile photo katerinax2 profile photo letty85 profile photo ofosujustice profile photo soulmate profile photo pettyledis profile photo rhondamak profile photo karls profile photo adjoateye profile photo
julian

Де найкращий пляж у Франції?

julian From Ukraine

Найкращі пляжі Північної Франції

Високі крейдяні скелі, хвилюючі хвилі для серфінгістів і сімейні гавані характеризують найкращі пляжі Північної Франції. Відпочиньте на чарівних морських курортах і відкрийте для себе багаті історією прибережні міста.

1. ПЛЯЖ ЕТРЕТАТ, НОРМАНДІЯ. Пляжі в Нормандії, Франція, усіяні береговою лінією, що простягається на понад 600 кілометрів. Білі крейдяні скелі домінують над надихаючими пейзажами Етрета, які знаменито зображені на полотнах художників-імпресіоністів. Це гарне приморське містечко, розташоване лише за дві години їзди від Парижа, є улюбленим місцем відпочинку на вихідних.

Надихніть свого внутрішнього художника та сфотографуйте мальовничі скельні утворення, такі як арка Порт д'Аваль. Високо над скелями розташовані Jardins d'Etretat — диво ландшафтного дизайну, де твори мистецтва поєднуються з терасовими садами та приголомшливими видами на океан. Затиснутий між скелями пляж Етрета влаштовує чудову набережну вздовж смарагдової води, створюючи ідилічне місце для бенкетів після купання.


2. ПЛЯЖ ДОВІЛЬ, НОРМАНДІЯ. Барвисті парасольки прикрашають м’який золотистий пісок Довіля, який є одним із найкращих пляжів у Нормандії. Уздовж набережної пляжні будиночки, названі на честь акторів і режисерів, відображають зіркові події курорту, зокрема Фестиваль американського кіно . Щоб відповідати гламурній привабливості, з нетерпінням чекайте насолоди величними старовинними готелями, галереями, шикарними бутиками та елегантними полями для гольфу поблизу.

Поло — це велика новина в Довілі, і перший матч був зіграний тут у 1880 році. Вирушайте до Deauville International Polo Club на сезон, у якому беруть участь деякі з найкращих гравців світу. Після веселого дня на пляжі та відпочинку в яхт-клубі Deauville приємно провести ніч у величному казино Barrière de Deauville.


3. PLAGE DE BOUTROUILLES, БРЕТАНЬ Щоб побачити приголомшливі пейзажі диких дюн і скельних утворень, відпочиньте на пляжі біля берегів Plage de Boutrouilles. Яскраво-білий пісок навпроти прибережного регіону Керлуан контрастує з райдужним морем, коли ви прогулюєтеся серед гігантських гранітних брил, які всіяні пейзажем.

Після прогулянки по дикому пляжу досліджуйте сільські принади Керлуана. У селі Мемехам розташовано котедж берегової охорони XVII століття та ремісничі майстерні серед піщаних галявин. Вигадливі рибальські будинки стоять між валунами, які сягають вище за химерні солом’яні дахи.


4. POINTE DE SAINT-HERNOT, БРЕТАНЬ На півострові Крозон є приховані бухти та скелі, які підкреслюють одні з найкращих пляжів у Бретані. Оселтеся в приморському містечку Моргат, щоб дослідити скелясті скелі та сосни, що оточують приголомшливу піщану смугу Пуант-де-Сен-Ерно. Це рай для мандрівників із прибережною стежкою, яка звивається навколо Кап-де-ла-Шевр, найпівденнішої точки півострова.

Сідайте на каяк, щоб досліджувати морські печери, або здійсніть екскурсію на човні, щоб побачити фотогенічні краєвиди узбережжя. За декілька хвилин їзди ви знайдете місто Крозон і мальовничий порт Камарет. Більше пригод чекає на пісок, де є багато стежок для гірських велосипедів і можливостей для скелелазіння.


5. PLAGE DE L'ÎLE SAINT-NICOLAS, БРЕТАНЬ Сядьте на поромі з міст на узбережжі Фіністер до островів Гленан і деяких із найкрасивіших пляжів Франції. Сент-Ніколас — головний острів і природний заповідник, відомий розкішною білою квіткою регіону — гленанським нарцисом. Тут прекрасна відсутність будівель, лише кілька кафе та відома школа дайвінгу.

Відпочивайте на сліпучо-білому піску Plage de l'Île Saint-Nicolas і купайтеся в бірюзовому морі, яке любителі пляжного відпочинку порівнюють із Карибським. Здійсніть прогулянку на човні, щоб відкрити для себе незаселені острови неподалік, і прогуляйтеся до Бананека через піщану смугу під час відливу. Острови Гленан доступні протягом весняного та літнього сезону, тому перевірте дати, перш ніж організовувати свою поїздку.


6. PLAGE DES GRANDS SABLES, БРЕТАНЬ. Якщо ви шукаєте романтичні пляжні місця у Франції, заплануйте поїздку на другий за величиною острів Бретані. Груа є домом для одного з єдиних у Європі опуклих пляжів Plage des Grands Sables. Величезна ділянка дрібного білого піску виступає в прозоре море, і, незважаючи на те, що він є найвідомішим пляжем острова, він зберігає дику привабливість.

Сядьте на пором із Лорьяна до Порт-Тюді, головного міста. Потім візьміть напрокат велосипед, щоб проїхати приблизно 40 кілометрів доріжок, щоб відкрити стародавні пам’ятки, краєвиди з високих скель і приховані бухти. Щоб дізнатися про історію, дику природу та повсякденне життя на острові, відвідайте Еко-музей.


7. ПЛАЖ ДЮ ДОННАН, БРЕТАНЬ Розташований на ідилічному острові Бель-Іль-ан-Мер, Плаж дю Доннан є одним із відомих пляжів для серфінгу у Франції, його підтримують мальовничі скелі, що вистилають пісок. Це за декілька хвилин їзди від Созона, портового містечка, наповненого рибальськими будинками пастельних кольорів і вузькими провулками, якими можна звиватися в лінивий вечір.

Тут гамірна пристань поєднується з ремісничими крамницями та ресторанами, щоб створити чарівне місце для відпочинку в цьому центрі вилову сардин XIX століття. Відвідайте маяк Пулена, який був побудований у 1867 році та містить художню виставку. Поруч ви знайдете колишній будинок відпочинку та музей ексцентричної актриси Сари Бернхардт.


Від:https://www.lelongweekend.com/best-beaches-france/

#france #beach

like0
dislike0
Views34