zachpett profile photo tatiana24 profile photo harriesa profile photo angelamber profile photo carmen profile photo kimo profile photo ofosujustice profile photo soulmate profile photo blue_butterfly21 profile photo suzyyy profile photo hadirasolifar profile photo annamoxl profile photo 6cupsoftea profile photo almajmut profile photo aladdin profile photo
julian

Де найкращі природні місця у Франції?

julian From Ukraine

Франція пропонує широкий вибір ландшафтів.

1- Вердонські ущелини - регіон Вар: найбільший каньйон в Європі пропонує неймовірні незабутні краєвиди. Ви можете випробувати ущелини дю Вердон за допомогою водних розваг, таких як каньйонінг або просто піші прогулянки. На вас чекає понад 400 км маркованих стежок.

2- Скелі Етрета - Етрета - Нормандія: Скелі Етрета є одним із символічних місць Нормандії, як і Мон-Сен-Мішель. Його великі білі крейдяні скелі надихнули таких художників, як Гюстав Курбе та Клод Моне.

3. Сходи короля Арагона - Боніфачо - Корсика: у 1420 році війська короля Арагона викопали ці сходи в скелі скелі Боніфачо. Звідти відкривається неймовірний вид на Сардинію. Мета короля Арагона була більш практичною, оскільки сходи були викопані для доступу до колодязя з прісною водою.

4- Море льоду - Шамоні: Відкрийте для себе всю історію гляціології. Підніміться на гарний маленький червоний потяг Шамоні, який доставить вас на 1000 метрів вище до місця "Montenvers-Mer de Glace". Щоб зануритися в це крижане море, ви повинні підготувати цю експедицію вгору за течією та забронювати квитки або екскурсію з гідом. Це можна зробити на місці в туристичному офісі Шамоні або онлайн, забронювавши тури та заходи в Шамоні.

5. Дюна Піла - Аркашон: дюна Піла висотою 106 м і довжиною 600 м є найвищою дюною в Європі. Найбільша дюна у світі все ще в 5 разів більша, але краса дюни Пілат справді приголомшлива. Не дивлячись на розмір, найбільш вражаючою особливістю є його присутність прямо там, серед прекрасного соснового лісу. Спустіться біля підніжжя дюни, і ви прибудете до басейну Аркашон, всесвітньо відомого своїми устрицями. За кілька кроків від дюни можна поїсти в ресторані «La Coorniche», оновленому французьким дизайнером Філіпом Старком.

6- Calanques de la Piana - Корсика: Les Calanques de Piana розташовані лише за 90 хвилин їзди на автомобілі від аеропорту Аяччо, є одним із найкращих природних чудес Франції. Французький письменник Гі де Мопассан писав, що Calanques de Piana були одним із чудес Корсики. і навіть одне з чудес Франції. Ви можете прогулюватися цим неймовірним ландшафтом, і для туристів створено кілька стежок. Найпопулярнішою, як видно на фото вище, є стежка «До замку», яку можна впізнати по купах каміння, залишених туристами.

7- «Органи Іль-сюр-Тет» - Лангедок-Руссійон: Геологічне місце «Органи Іль-сюр-Тет» розташоване лише за 30 хвилин від аеропорту Перпіньян на півдні Франції, є одним із найкращих природних чудес Франції. Це фантастичне шоу є результатом вітрової ерозії протягом понад 4 мільйонів років. Якщо ви чутливі до тендітної краси пейзажів.

8- Сад Моне - Живерні - Нормандія: час від часу рука людини втручається, щоб створити чудовий пейзаж і величні сади. Це стосується садів Живерні. Не маючи жодної копійки в кишені, художник Клод Моне був змушений покинути Париж і оселитися як один орендар у цьому будинку, розташованому в Нормандії. Власність пройшла серйозні роботи з ландшафтного дизайну, включаючи створення ставка та будівництво трьох оранжерей. Моне нарешті придбав будинок після 7 років оренди. Ці сади надихнули його на його найвідоміші картини, включаючи «Les Nymphéas».
Приходьте відпочити в це заспокійливе та надихаюче місце всього за 1 годину їзди від Парижа та забронюйте авіаквитки та житло за найкращою ціною, а також тури та заходи у Франції, такі як «Подорож на півдня до Живерні з Парижа».

9- Віргінський острів - Моргат - Крозон: Лише 50 хвилин від аеропорту Кемпер і лише 1 година їзди від аеропорту Лорьян, один із найкрасивіших природних скарбів Франції чекає на вас. Обраний серед найкрасивіших пляжів Франції, а також Європи, пляж незайманого острова в Крозоні - маленький рай на землі. Ця бухта піднесена. Щоб дістатися туди, потрібно добра година пішки, а пляж знайти непросто, але ви можете розраховувати на туристів, які допоможуть вам. Море бірюзове, а піщаний пляж непереборний.

10- Біле озеро – Егюй-Руж – Шамоні: виняткова флора, природні краєвиди для спостереження за Монбланом та його льодовиками, ласкаво просимо до природного заповідника Егюй-Руж, одного з найкращих природних чудес Франції. Ви можете відкрити ці ландшафти всюди рік. Весна і літо - найкращі пори року для спостереження за флорою і фауною. Природний заповідник Егюй Руж розташований за 10 хвилин їзди від центру міста Шамоні-Монблан.


З: https://www.europeanbestdestinations.com/destinations/france/best-natural-wonders-in-france/

More info: #Де #найкращі #природні #місця
like0
dislike0
Views26