ahmadtaheri54 profile photo sweetkiss profile photo zachpett profile photo mbai22 profile photo harriesa profile photo carmen profile photo kimo profile photo veraedmund profile photo blondy profile photo dollygirl profile photo cookiescott profile photo muhammed profile photo ofosujustice profile photo c4107 profile photo pettyledis profile photo
julian

Чому Франція є найкращим туристичним напрямком у світі?

julian From Ukraine

Не дивно, що Франція є найпопулярнішим туристичним напрямком у світі. З майже 90 мільйонами відвідувачів кожного нормального нековідного року Франція на голову випереджає Іспанію, яка посідає друге місце, приймаючи 82 мільйони відвідувачів на рік. Третє місце займають США з 78 мільйонами. Ці статистичні дані підтверджують, що Франція знову стала першим місцем відпочинку у світі, незважаючи на кілька бурхливих років.

Отже, що саме приваблює людей з усього світу до Франції? Ми спробуємо розповісти Францію про її суть і показати вам, чому це найпопулярніший туристичний напрямок у світі. Зрештою, 89 мільйонів людей не можуть помилятися, чи не так?


Париж..Ах...Париж Чи

потрібно говорити більше? Париж, безсумнівно, є одним із найчарівніших і найкрасивіших міст на землі. З гламурними будівлями, шикарними кафе та більшою кількістю галерей, ніж ви могли б відвідати, Париж захопить ваше серце та душу. Переконайтеся, що ви розподіляєте свій час між тим, щоб бути справжнім туристом, піднятися на вершину Ейфелевої вежі та поводитися як місцевий (ось кілька альтернативних речей, якими можна зайнятися в Парижі). Вирушайте в один із численних барів міста та візьміть собі Pastis, щоб потягнути з парижанами та відчути автентичний смак життя в столиці.


Наші головні поради щодо відвідування Парижа? Щоб отримати найкращий вид на Париж, підніміться на вершину вежі Монпарнас. Черги набагато коротші, ніж на Ейфелевій вежі, і краєвиди включають саму Залізну Леді! Якщо ви відвідуєте Версальський палац, замовте екскурсію королівськими апартаментами на 10:00 через веб-сайт. Апартаменти короля відокремлені від решти палацу, і ви можете побачити їх лише під час цієї екскурсії. Це доповнення лише трохи дорожче за звичайний вхідний квиток, і після нього ви зможете пройти прямо до головного палацу, уникаючи довгих черг на вулиці.



Краєвиди приголомшливі

Коли справа доходить до природної краси, Франція може конкурувати з будь-якою іншою країною на планеті. Краєвиди Франції настільки ж різноманітні, наскільки й прекрасні, з блискучими узбережжями Французької Рив’єри, розбитими полями долини Луари, засніжними Альпами та багатовіковими портовими містами Нормандії. Це, звичайно, дуже привабливо для любителів відпочинку на природі. Замість того, щоб вибирати між горами та пляжами, Франція пропонує і те, і інше та багато іншого. Це дає вам більше грошей і робить вашу відпустку ще приємнішою. Обов’язково візьміть фотоапарат – цих пейзажів достатньо, щоб кожен ваш друзі у Facebook позеленів від заздрості.



Скрізь , де

Франція пронизана історією, є історія. Побачивши розквіт і падіння численних імперій і республік, а також кілька кривавих революцій, історія Франції вкарбована на кожному розі. Відвідайте долину Луари, щоб побачити та дослідити безліч замків, велично розташованих за ідеально доглянутими садами. Відправляйтеся в регіон Дордонь, щоб побачити неймовірну копію доісторичних наскальних малюнків Ласко, або забронюйте заздалегідь, щоб побачити справжні зображення в печерах Фон-де-Гом. Або проведіть день або відвідайте одне з чудових старих міст і сіл Франції, наприклад Провен на південний схід від Парижа або Байє в Нормандії. Прочитайте про деякі з наших улюблених красивих сіл у Франції.



Архітектура багатьох століть

Куди б ви не глянули, ви побачите виразні приклади піднесеної архітектури Франції. Це набуває форми соборів (Нотр-Дам де Парі, Нотр-Дам де Страсбург та багато-багато інших), абатств (наприклад, Мон-Сен-Мішель у Нормандії, Абатство де Сенанк у Провансі), середньовічних ринкових залів (наприклад, вихідний день у Дайв- Сюр-Мер на узбережжі Нормандії), а також римські храми й амфітеатри (Дім Карре в Німі, південна Франція). Ви також можете помилуватися типовою регіональною архітектурою, як-от фахверкові будинки на узбережжі Нормандії та затишні села або традиційна баскська архітектура в селах французької Країни Басків. Від столиці до провінційних міст, всі будівлі країни є частиною неймовірно різноманітного французького ландшафту.



Усім

відомо, що французька кухня є однією з найкращих на землі. Тут ми рекомендуємо страви, які ви обов’язково повинні спробувати у Франції. Але чи знаєте ви, що в кожному регіоні Франції є свої місцеві страви? Ми впевнені, що під час подорожі Францією ви знайдете (і полюбите) страви, про існування яких навіть не підозрювали. Можливо, вам буде цікаво прочитати наш пост про типову їжу Країни Басків. В іншому місці вам сподобається ласувати конфі де канард, рилетами, яловичиною Бургіньйон тощо. І, звичайно, будьте готові з'їсти багато-багато свіжого багету і смердючого сиру, запиваючи вишуканим бордо.



Вино вишукане

Незалежно від того, чи ви знавець, учень чи хтось, хто просто любить випити вина за обідом, у Франції є щось на будь-який смак. Від знаменитих виноградників Бордо до терруарів Бургундії та найкращих бістро Парижа, ми точно знаємо, куди відправити наших мандрівників, щоб відкрити для себе найкращі та найсмачніші вина. Ми знаємо, які виноградники дозволяють відвідувачам досліджувати на гольф-карі, а які можна влаштувати пікнік серед виноградників, в оточенні красивих краєвидів. Якщо ви перебуваєте в Парижі, рекомендуємо піти на дегустацію вин у винний бар і ресторан O Chateau. Це всього за декілька хвилин ходьби від музею Лувр на вулиці Жан-Жака Руссо, 68. Ви можете замовити дегустацію вина онлайн.



Пляжі прекрасні

Франція має прекрасні узбережжя Атлантичного та Середземного морів, багато з яких були зображені на картинах деяких великих художників. Якщо ви плануєте відвідати Францію в період з кінця весни до початку осені, ми настійно рекомендуємо вам провести день або два на пляжі. Збережіть атлантичні пляжі (особливо Нормандію та Бретань) на літні місяці, оскільки до червня та після вересня буде занадто холодно та вітряно. Однак у Провансі та Французькій Рив’єрі буде досить тепло, щоб відвідати їх з кінця квітня до початку жовтня. Прочитайте про деякі з наших улюблених пляжів по всій Франції, тож куди б ви не пішли, ви зможете знайти найближчий чудовий пляж!




Існує 45 об’єктів спадщини ЮНЕСКО.

Франція має широкий спектр об’єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, серед яких середньовічні міста, замки, релігійні споруди, форти та ландшафти. Ці 44 місця (вірні на момент написання статті, у 2019 році) розкидані по всій Франції та приваблюють туристів. Оскільки наші тури охоплюють 15 регіонів Франції, ми написали про всі об’єкти всесвітньої спадщини, які знаходяться в цих конкретних регіонах. Щоб отримати повний список, ви можете відвідати веб-сайт ЮНЕСКО.



Катання на лижах у Франції не має собі рівних

Лижники будь-якого рівня кваліфікації відправляються у французькі Альпи взимку, включаючи професіоналів, сім’ї, пари та групи друзів. Щоб кататися на лижах у Франції, не обов’язково бути професіоналом. Більшість курортів намагаються задовольнити будь-який рівень, з широкими відкритими трасами на пологих схилах для абсолютних початківців; швидкі, захоплюючі червоні траси для лижників середнього рівня; і більш складні, сміливі чорні траси для професіоналів. Для впевнених лижників, які хочуть досліджувати «непроторовані траси», часто є доступ до чудових позатрасових зон. Сезонні лижники часто вибирають популярні альпійські курорти Шамоні, Куршевель, Морзін, Тінь і Валь д'Ізер. Курорти в найбільшій у світі об’єднаній гірськолижній зоні, Ле-Труа-Вале, пропонують найкращу висотну місцевість, де вам майже гарантовано буде сніг.



Є фестиваль на будь-який смак

Що стосується фестивалів, відвідувачі Франції розпещені вибором. Влітку можна відвідати фестиваль сучасної музики, танцю і театру в Каркассоні, який приваблює відомих виконавців з усього світу (нещодавно серед них Елтон Джон, Deep Purple і Moby). Або, можливо, ви віддаєте перевагу класичній музиці – у такому випадку вирушайте до чудового маленького містечка Ментон на Французькій Рив’єрі (конкурент Канн у будь-який день!) на концерт під зірками. Ментонський музичний фестиваль є щорічним заходом і проходить протягом двох тижнів у липні та серпні. Якщо ви любитель кіно, вас може привабити блиск і гламур Фестивалю американського кіно в Довілі. Однак, якщо ви віддаєте перевагу чомусь трохи стриманішому, спробуйте відвідати кінофестиваль у Кабурі в середині червня та подивіться фільм у кінотеатрі під відкритим небом на 400 місць на пляжі. Якщо ви шукаєте щось трохи інше, відвідайте Фестиваль лимонів у Ментоні в лютому або циганське паломництво до Сент-Марі-де-ла-Мер у Провансі кожного травня.



Це нескінченне джерело натхнення для творчих людей

Художники, письменники, журналісти, фотографи, танцюристи та музиканти протягом століть знаходили натхнення в Парижі. Творчість головних героїв епохи Просвітництва, Золотого віку, епохи романтизму, la Belle Époque (або Золотого віку) та les Années Folles («божевільних років» 1920-х років) все ще живе й залишається популярною сьогодні. Ви можете вивчати роботи таких філософів, як Френсіс Бекон, Дені Дідро, Жан-Жак Руссо, Вольтер і Адам Сміт, щоб побачити, як їхні роботи були натхненні реальністю Просвітництва. Серед відомих постатей, пов’язаних із більш бурхливою епохою романтизму, що послідувала, є Олександр Дюма (автор «Трьох мушкетерів») і Віктор Гюго, чий найвідоміший роман «Горбань із Нотр-Дам» став парадигмою французького романтичного руху.

Belle Époque («Золотий вік» Франції) тривав приблизно з 1871 року до початку Першої світової війни в 1914 році. Люди схильні озиратися на цю епоху як на час миру та процвітання, ймовірно, через різкий контраст із жахливих руйнувань і втрат, яких Франція зазнала у війні, яка відразу ж прийшла за нею. Мистецтво процвітало під час La Belle Époque (що перекладається з французької як «прекрасна епоха»), і багато літературних, музичних, театральних і художніх шедеврів отримали визнання. Видатними митцями були імпресіоніст Клод Моне, а також постімпресіоністи Поль Гоген, Анрі Матісс, Анрі де Тулуз-Лотрек і молодий Пабло Пікассо. Великі літературні твори Еміль Золя, Гі де Мопассан і Марсель Пруст здобули популярність, і в цю епоху також зародилася Ейфелева вежа, побудована як парадний вхід до Всесвітньої виставки 1889 року, Мулен Руж і рух модерн.

Золотий вік раптово закінчився, коли в Європі спалахнула війна, а за нею послідували «Les Années Folles» або «Ревучі двадцяті», як їх називали в інших частинах світу. Франція надихнула таких письменників-емігрантів, як Ернест Хемінгуей, Ф. Скотт Фіцджеральд і Джеймс Джойс, яких пізніше стали називати «втраченим поколінням». Сьогодні Франція продовжує надихати творчих людей; У фільмі Вуді Аллена 2011 року «Північ у Парижі» слідує за головним героєм у подорожі магічного реалізму в епохи Парижа; такі автори, як Кейт Моссе, Пітер Мей та Ентоні Доерр також використовували різні частини Франції як місце дії у своїх романах. Приїжджайте до Франції та знайдіть те, що вас надихає!


З:https://www.france-justforyou.com/blog/why-france-is-the-worlds-top-tourist-destination


#france

like0
dislike0
Views33