beesknees profile photo harriesa profile photo naidy profile photo sofiakurrd1 profile photo kimo profile photo leyzta32 profile photo sibanda profile photo dollygirl profile photo ofosujustice profile photo c4107 profile photo blue_butterfly21 profile photo redhairann profile photo lilly450 profile photo aladdin profile photo jemii profile photo
julian

Чи варто відвідувати Лувр?

julian From Ukraine

Так, якщо у вас є чудовий гід і невелика група, ваш візит буде набагато кращим. Лувр є найбільшим музеєм на Землі, в якому представлено 100 тисяч творів мистецтва, включаючи деякі з найвідоміших творів мистецтва світу.
Усе – від скульптур Мікеланджело, Берніні та Канови до картин да Вінчі та Делакруа.

Комплекс просто масивний і розділений на кілька крил, кожне з яких має кілька поверхів. Є навіть «підвальне» приміщення, де можна побачити середньовічну споруду, яка передувала нинішній будівлі.

Сама будівля також є скарбницею історії та цікавих фактів. Це був особистий кабінет і палац імператора Наполеона, а також тимчасово окупований нацистами. Ось кілька причин, чому вибір правильного туру покращить ваші враження та зробить його більш незабутнім.

З:https://thetourguy.com/travel-blog/france/paris/louvre/is-a-louvre-museums-tour-worth-it/

#Louvre #museum #paris #france

like0
dislike0
Views37