Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
zachpett profile photo harriesa profile photo christinas71 profile photo diana43 profile photo kimo profile photo maryagricola00 profile photo katerinax2 profile photo cookiescott profile photo desserieecute profile photo ofosujustice profile photo pettyledis profile photo lilly450 profile photo saraxx7 profile photo jemii profile photo nessie profile photo
turkifd

Kaç Tane Mektup Arkadaşı çok Fazla?

turkifd From Turkey

Kaç tane mektup arkadaşına sahip olmanın iyi bir şey olduğunu düşünebilirsiniz. Cevap şu ki, mektup arkadaşlarınızla iletişim kurmak için ne kadar zamanınız olduğuna bağlı. Az zamanınız varsa, onlara mesaj göndermek için yeterli zamana sahip olmak amacıyla mektup arkadaşı olarak daha az kişiyi seçmelisiniz. ancak daha fazla zamanınız varsa bunu yabancı arkadaşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanabilirsiniz.
Eğer salyangoz posta yoluyla mektup arkadaşlarınızı seçerseniz, kesinlikle çevrimiçi web sitelerinde sohbet eden mektup arkadaşlarınızdan daha az mektup arkadaşınızın olması gerekir. Arkadaşlarınızla çevrimiçi konuştuğunuzda, sadece birkaç tıklama ve birkaç kelime yazmak kadar basit bir şekilde arkadaşlarınızla konuşmak çok daha kolay olacaktır.

Ne düşündüğünüzü bana bildirin ;)

#penpal #penpals #penfriend #penpalfriends #onlinepenpals

like0
dislike0
Views20