Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
tatiana24 profile photo leyzta32 profile photo dennis profile photo katerinax2 profile photo dollygirl profile photo cookiescott profile photo aimeenolan profile photo penpalslover profile photo letty85 profile photo ofosujustice profile photo soulmate profile photo bonu profile photo karls profile photo jeongyunseong profile photo jemii profile photo
turkifd

Mektup Arkadaşıma Hangi Soruları Sormalıyım?

turkifd From Turkey

Mektup arkadaşın olarak bir kişiyle yazmayı veya konuşmayı seviyorsan. İlginç bir sohbet başlatmak için bazı iyi soruları bilmeniz gerekir. Mektup arkadaşınıza sorabileceğiniz birçok soru var. Kişiliğinize ve mektup arkadaşınıza bağlıdır. İlk başta çok kişisel veya kaba sorular sormamalısınız.
İlginç bir sohbeti başlatmak için bazı genel sorular vardır. Ne kadar çok konuşursanız ve birbirinizi tanırsanız, daha fazla dostça sorular sorabilirsiniz.

Mektup arkadaşlarınıza sormanız gereken bazı sorular:- Kedileri mi yoksa köpekleri mi tercih edersiniz?- En sevdiğiniz film hangisi?- En sevdiğiniz spor takımı hangisi?- En sevdiğiniz müzik türü nedir?- En sevdiğiniz YouTuber kim?- Konsere gitmeyi sever misiniz? sinema?- Tiyatroyu sever misin?- Bana ailenden bahseder misin?- İlk işin neydi?- Bir ilişkiniz var mı?- Noel'i kutlar mısınız?- Noel'i nasıl kutlarsınız?- Yüzebilir misiniz?


#mektup arkadaşı #mektup arkadaşları #mektup soruları

like0
dislike0
Views26