Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
ahmadtaheri54 profile photo tatiana24 profile photo celina12ddf profile photo naidy profile photo diana43 profile photo dennis profile photo dollygirl profile photo muhammed profile photo letty85 profile photo rhondamak profile photo karls profile photo nur191 profile photo nikki2hh profile photo saraxx7 profile photo nessie profile photo
turkifd

Bir Mektup Arkadaşı Grubu Oluşturmak Nasıl Oluyor?

turkifd From Turkey

Mektup arkadaşım olmasını seviyorum ama yeni arkadaşlar tanımak söz konusu olduğunda sohbet başlatmak ve sürdürmek biraz zor geliyor. İnsanlar o kadar çok ilginç ve bağ kurulabilir ayrıntı paylaşıyor ki, her birini takip etmem gerektiğini hissediyorum ve bu nedenle yeterince ayrıntılı değilse yazmayı erteliyorum.

Başlangıçta hepimizin birbirini aynı anda, belki de e-posta aracılığıyla tanıyacağı bir grup mektup arkadaşımın olmasını çok isterim. Bunun, gerçek sohbetler başlatmayı ve işlerin kötüye gitmesini önlemeyi kolaylaştırdığını ve aynı zamanda ilgi alanlarımızın yanı sıra birbirimizin kişiliğini de tanımamıza gerçekten olanak tanıdığını düşünüyorum. Elbette, eğer belirli kişilerle anlaşabilirsek, sonunda bire bir mektup arkadaşı değişimine yönelebiliriz.

#mektup arkadaşları #mektup arkadaşı #mektuparkadaşlarıgrupları #harf arkadaşları bul

like0
dislike0
Views20