Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
ahmadtaheri54 profile photo sweetkiss profile photo zachpett profile photo jen12 profile photo kimo profile photo maryagricola00 profile photo katerinax2 profile photo dollygirl profile photo c4107 profile photo pettyledis profile photo rhondamak profile photo caryaanguyen profile photo hadirasolifar profile photo annamoxl profile photo lilly450 profile photo
turkifd

En Güvenli Mektup Arkadaşı Sitesi Hangisi?

turkifd From Turkey

Yeni mektup arkadaşı arkadaşlarınıza yardımcı olacak birçok mektup arkadaşı web sitesi var. Bazıları 20 yılı aşkın bir süre önce oluşturulmuş ve çalışmaktadır.
Bir mektup arkadaşı web sitesine kaydolmak ve arkadaş bulmak istiyorsanız, aklınızda bulundurmanız gereken bazı ipuçlarını burada bulabilirsiniz:

Çevrimiçi mektup arkadaşı aramak ve İnternet'ten arkadaş bulmak hiçbir zaman %100 güvenli değildir! Yani yeni bir arkadaşlık kurmak istiyorsanız ilk başta asla kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Mektup arkadaşınızın daha çok konuşmasına izin verin ve konuşmaya ne kadar çok zaman ayırırsanız mektup arkadaşınıza ne kadar güvenebileceğinizi anlayabilirsiniz.

Cep telefonu numaranızı, adresinizi, posta kodunuzu ve sosyal medya adresinizi yeni mektup arkadaşlarınızla paylaşmayın. Birçok mektup arkadaşı yeni bir arkadaşlık kurduktan sonra bu soruları sormaya başlar. Eğer arkadaşınızı tam olarak tanımıyorsanız, çabuk güvenmemelisiniz.

Yeni mektup arkadaşlarıyla çok kişisel fotoğraflarınızı paylaşmayın, bu sitelerde kişisel fotoğraflarını kötüye kullanmaktan veya sahte hesaplar oluşturmaktan hoşlanan birçok sahte mektup arkadaşı var.

Para isteyen veya e-posta adresinizi isteyen mektup arkadaşlarınıza yeni ilk mesajlarında cevap vermeyin! çoğu dolandırıcıdır ve bunların farkında olmalıdır. Ayrıca siteyi bu tür kullanıcılardan temizlemek için bunları web sitesi yöneticilerine bildirmelisiniz.

Bu arada burada daha fazla kullanıcının kullanmayı sevdiği bazı mektup arkadaşlığı web siteleri var:
(farkında olun, web sitesi güvenli olabilir ama her zaman sahte kullanıcılar, dolandırıcılar, dolandırıcılar ve... )

1998'de kurulan PenPal World, milyonlarca global kullanıcıyı birbirine bağlar. güvenli, hızlı eşleştirme portalı. Güvenliği sağlamak için üyeler ilk etkileşimlerini doğrudan site üzerinden yapıyor, ardından konuşmalarını e-postaya veya elle yazılmış mektuplara aktarıyor.

Mektup Dünyası Adresi: https://www.penpalworld.com


InterPals: Dünyayla Tanışın. Arkadaş edinin, seyahat edin ve öğrenin: https://www.interpals.net


Merhaba! E-posta mektup arkadaşı, toplu posta mektup arkadaşı, mektup arkadaşları edinme ve dil alışverişi için Penpal!World mektup arkadaşı hizmeti. Dil öğrenmek ve Korece arkadaşlıklar kurmak için en iyi yer.http://www.hipenpal.com



CityMity Mektup ArkadaşlarıYeni mektup arkadaşları bulabilir, mektup arkadaşlarıyla konuşabilir ve mektup arkadaşlarınızla fotoğraf paylaşabilir, farklı ülkelerden mektup arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.https://www .citymity.com


#penpal #penpals #safepenpal #findsafepenpal #interpals #hipenpal #citymtypenpals #penpalworld

like0
dislike0
Views29