Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
innamn profile photo celina12ddf profile photo maddie_lee profile photo leyzta32 profile photo thewolfsbaneblooms profile photo sibanda profile photo dennis profile photo mojessy profile photo soulmate profile photo blue_butterfly21 profile photo sofia82 profile photo adjoateye profile photo annamoxl profile photo almajmut profile photo jemii profile photo
turkifd

Hindistan'ın Shimla şehri Nerede?

turkifd From Turkey

Shimla – Himalaya eteklerinde, Hindistan'da keşfedilecek en iyi yerlerden biri olan muhteşem bir şehir

Kuzeybatı Himalayalar'da yer alan popüler bir turizm merkezi olan muhteşem Shimla, bazen 'Tepelerin Kraliçesi' olarak da anılır. Renkli sömürge geçmişi bugün hala belirgindir ve kasaba, Hindistan'ın geri kalanına çok farklı bir his sunan, kalın ormanlarla çevrili sıra dışı neo-gotik binalar ve olağanüstü manzaralarla karakterize edilir.

'The Mall', turistlerin ve yerli halkın buluşmayı, alışveriş yapmayı ve yemek yemeyi sevdiği şehrin ana alışveriş caddesi ve merkezidir. Bu bölgede aynı zamanda vites yükseltmek isteyenler için

çok sayıda kulüp ve bar bulunmaktadır . İsa Kilisesi de görülmeye değerdir; Kuzey Hindistan'ın en eski ikinci kilisesidir ve vitray pencereleri başka hiçbir yerde bulamayacağınız farklı bir tarzda tasarlanmıştır.

Ayrıca beslenmeyi bekleyen birçok oyuncu maymuna da ev sahipliği yapan en yüksek zirve olan Jakhu Tepesi'ni ziyaret etmeden Shimla'dan ayrılmayın. Shimla'dan Chai adı verilen nispeten sıra dışı bir destinasyonu da ziyaret edebilirsiniz.

#shimla #hindistan

like0
dislike0
Views27