Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
mbai22 profile photo beesknees profile photo celina12ddf profile photo kimo profile photo veraedmund profile photo dennis profile photo mojessy profile photo penpalslover profile photo saeed profile photo rhondamak profile photo bonu profile photo sofia82 profile photo redhairann profile photo adjoateye profile photo 6cupsoftea profile photo
turkifd

Hindistan'da Varanasi Nerede?

turkifd From Turkey

Varanasi, Hindular, Budistler ve Jainler tarafından kutsal kabul edilen ilgi çekici ve güzel bir şehir.

Varanasi Hindistan - Hindistan'da alışılagelmişin dışında

Hindu maneviyatının özünü şişelemek istiyorsanız, bunu yapacağınız yer Varanasi olacaktır. Bu Uttar Pradesh şehrinde Ganj Nehri boyunca uzanan ghat'lar boyunca yürümek hiçbir ziyaretçinin unutamayacağı bir deneyim değildir.

Bu şehir çok canlı olsa da özünde ölüm ve yeniden doğuşla da ilgilidir. Burada gündüzleri Ganj Nehri'ndeki halka açık ölü yakma törenlerini izleyebilir, geceleri ise Hindu aarti ritüeline tanık olabilirsiniz. Aarti , farklı ghatlarda tanrılara

ışığın sunulduğu pujanın (ibadet) bir parçasıdır . Kutsal adamlar (sadhular olarak bilinir), babalar ve agoriler günlerini ghatlarda geçirirler. Sadhular genellikle turunculara bürünmüş kutsal adamlardır, babalar sözde ruhani gurulardır ve agoriler ölülerin kanını içer ve kendilerini kremasyon külleriyle kaplarlar.

Hepsinin niyeti iyi değil bu yüzden dikkatli olun. Kutsal adamların çıplak olması ve toz veya külle kaplanması yaygındır; bazıları penislerini süsler ve hatta turistler için onlarla şakalar yapar. Varanasi kesinlikle korkaklara göre değil.


#hindistan #Varanasi

like0
dislike0
Views20