Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sweetkiss profile photo beesknees profile photo celina12ddf profile photo sofiakurrd1 profile photo maddie_lee profile photo thewolfsbaneblooms profile photo sibanda profile photo cookiescott profile photo desserieecute profile photo penpalslover profile photo letty85 profile photo ofosujustice profile photo rhondamak profile photo nur191 profile photo 6cupsoftea profile photo
turkifd

Hindistan'daki Hindu Kapaleeshwarar Tapınağı Nerede?

turkifd From Turkey

Hindu Kapaleeshwarar Tapınağı – tapınağın kuleleri bir zamanlar Hindistan'ın en eski şehirlerinden birinde bulunan en yüksek yapılardı.

Chennai ve Tamil Nadu eyaleti, birçok zarif Hindu tapınağı ve harabesiyle Hindistan'ın en ruhani bölgelerinden biridir. Chennai'deki Mylapore bölgesinde (eski adıyla Madras olarak biliniyordu) muhteşem Hindu Kapaleeshwarar Tapınağı'nı bulabilirsiniz. Duvarları içinde büyük bir havuz bulunan, inanılmaz gökkuşağı renginde bir gopuram (kule) ile Lord Shiva'ya adanmıştır.

Yakınlarda, dünyanın en uzun ikinci kentsel plajı olan hareketli Marina plajı, bir pazar ve kendi deniz feneriyle tamamlanmış hareketli bir arazi bulunmaktadır. Yakındaki San Thome Katedrali'nde ayine katılabilir ve orada bulunan havari Aziz Thomas'ın mezarını ziyaret edebilirsiniz.

#hindistan #Kapaleeshwarar

like0
dislike0
Views20