Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sweetkiss profile photo christinas71 profile photo carmen profile photo kimo profile photo veraedmund profile photo dennis profile photo saeed profile photo pettyledis profile photo rhondamak profile photo julia profile photo karls profile photo sofia82 profile photo hadirasolifar profile photo 6cupsoftea profile photo jeongyunseong profile photo
turkifd

Hindistan'daki Goa Plajı Nerede?

turkifd From Turkey

Goa – ünlü güzel plaj ve parti tesisi

Ünlü pastoral parti mekanı kaçırılmamalı ve hala Hindistan'da ziyaret edilecek en popüler yerlerden biri ve aynı zamanda en güzeli. Eğer gezi yapmaya karar verirseniz adanın kıyı bölgelerinden ayrılmamanızı tavsiye ederim. Goa, Hindistan'ın en küçük eyaletidir ve açık ara en güzel plajlara sahiptir; burada olduğunuzda bunlardan en iyi şekilde yararlanmak isteyeceksiniz.

Birçoğu Goa'yı tropik bir cennet olarak adlandırıyor ve burada sıcak sıcaklıkların, berrak turkuaz suların ve palmiye ağaçlarının tadını çıkarırken muhtemelen siz de aynı fikirde olacaksınız. Ziyaretinizi her Şubat ayında düzenlenen Goa Karnavalı'na denk getirirseniz üç gün üç gece müzik, ışıklar, dansçılar ve harika yemeklerle karşılaşacaksınız.

Bu, efsanevi Kral Momo'nun eyaleti devraldığı ve adanın parti merkezi haline geldiği zamandır. Başlangıçta 1800'lü yıllarda yalnızca yerel halk tarafından kutlanan bu etkinlik, artık hem turistler hem de yerel halk buraya güzel vakit geçirmek için geliyor.

#hindistan #goa

like0
dislike0
Views23