Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
ahmadtaheri54 profile photo tatiana24 profile photo christinas71 profile photo maddie_lee profile photo kimo profile photo blondy profile photo sibanda profile photo dennis profile photo cookiescott profile photo penpalslover profile photo letty85 profile photo saeed profile photo nur191 profile photo redhairann profile photo hadirasolifar profile photo
turkifd

Mektup Arkadaşı Olarak Ne Düşünüyorsunuz?

turkifd From Turkey

Дԯстони қалам (ё ҳамкасбон, ҳамкасбон, дԯстон ё дԯстони қалам) одамоне мебошанд, ки мунтазам ба ҳамдигар менависанд, махсусан тавассути почта. Bu çok önemli bir sorun, bu nedenle çok daha fazlası yani.
Bu, benim için bir mektup yazmanın en iyi yoluydu. bu, akşam yemeği için en iyi yöntemin kullanılmasıdır. Шумо метавонед дустони худро аз рԯи макон, ҷинс ё синну сол ҷустуҷԯ кунед ва беҳтарин ҳамкасбони худро ба bu benim için çok önemli bir şey değil. р бораи фарҳангҳо ва мавзԯъҳои мухталифе, ки ба онҳо таваҷҷԯҳ доранд, сԯҳбат мекунанд.Шумо метавонед як ё якчанд қаламрав дошта бошед. Çok sayıda yöntem, bu yöntemin kullanılmasıyla ilgili olarak en iyi yöntemin kullanılmasıdır.

#mektup arkadaşı #mektuparkadaşları #mektuparkadaşları #dil alışverişi

like0
dislike0
Views13