Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sana888 profile photo ahmadtaheri54 profile photo jen12 profile photo christinas71 profile photo celina12ddf profile photo maddie_lee profile photo skm2496 profile photo leyzta32 profile photo katerinax2 profile photo mojessy profile photo desserieecute profile photo aimeenolan profile photo rhondamak profile photo hadirasolifar profile photo jeongyunseong profile photo
turkifd

İtalyanlarla Mektup Arkadaşı Olmak Kolay Mı?

turkifd From Turkey

Sizinle aynı durumdaki diğer gurbetçilerle bağlantı kurmak, elbette yerel halkla uyum sağlamaya çalışmaktan çok daha kolaydır. Genel olarak İtalyan kültürü diğerlerine göre daha kapalı bir kültürdür. Ancak, İtalyan mektup arkadaşı edinmeye çalışırken zorluklar olsa da, bu kesinlikle mümkün!

İtalya'da arkadaşlıklar şakaya gelmez. İki kişi arkadaş olduğunda, haftada birkaç kez birbirleriyle telefonda konuşmak için çaba gösterirler, mesajlar ve e-postalar aracılığıyla iletişim halinde kalırlar ve tabii ki birbirlerini mümkün olduğunca sık yüz yüze görmek için planlar yaparlar. olabilmek. Bu yüzden İtalyan mektup arkadaşınızla giderek daha fazla iletişim halinde kalın.

İtalyan mektup arkadaşı erkeklerle çıkmanın en iyi yolu, eğer anlamlı bir şey arıyorsanız, insanlarla eski yöntemlerle tanışmaya çalışmaktır. Meetup ve Couchsurfing gibi sitelerde çok sayıda etkinlik düzenleniyor. Bir sosyal etkinliğe veya dil değişimine gidin ve kiminle tanışabileceğinizi görün.

Mektup arkadaşı veya arkadaş bulmak için, başka bir şehirden veya ülkeden arkadaş edinmek isteyen İtalyan bir erkek veya kız bulma şansınızı deneyebilirsiniz.

#italian #mektup arkadaşı #mektup arkadaşları #italianpenpal

like0
dislike0
Views23