Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sweetkiss profile photo zachpett profile photo christinas71 profile photo celina12ddf profile photo maddie_lee profile photo skm2496 profile photo diana43 profile photo kimo profile photo desserieecute profile photo penpalslover profile photo muhammed profile photo karls profile photo suzyyy profile photo 6cupsoftea profile photo saraxx7 profile photo
turkifd

Hindistan'da Pencap, Amritsar'daki Altın Tapınak Nerede?

turkifd From Turkey

Amritsar, Pencap'taki Altın Tapınak – güzel ve ruhani bir yer ve Amritsar şehrinin ana cazibe merkezi

Amritsar, Hindistan'ın Pakistan sınırına yakın bir şehir olup, Pencap'ın atan kalbi ve aynı zamanda Sihlerin başlıca ibadet yeridir. Altın Tapınak (Harmandir Sahib), Sihizm'in en kutsal tapınağı olarak kabul edilir ve dünyanın her yerinden insanları buraya hayran bırakıp ibadet etmeye çeker. Pek çok turist, karanlık çöktükten sonra tapınağa dönen dua seslerini dinlemek için tapınağa dönüyor.

Tapınağı ziyaret eden herkes, her gün yüzlerce gönüllü tarafından 50.000 kişiye sunulan langar adı verilen ücretsiz yemeğe oturabiliyor. Yemek, ölçeğinden dolayı fıçılarda yapılır ve sonrasında her tabak 5 defa yıkanır. Akşamın erken saatlerinde Wagah-Attari sınır törenini kaçırmayın.

Bu, Hindistan ve Pakistan ordusu tarafından uluslar arasındaki yoldaşlığı göstermek için gerçekleştirilen ayrıntılı bir törendir.

#hindistan #Amritsar

like0
dislike0
Views20