Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
zachpett profile photo sofiakurrd1 profile photo maddie_lee profile photo blondy profile photo dennis profile photo cookiescott profile photo desserieecute profile photo penpalslover profile photo letty85 profile photo saeed profile photo sofia82 profile photo suzyyy profile photo hadirasolifar profile photo saraxx7 profile photo jemii profile photo
turkifd

Inek Kız Mektup Arkadaşı Nedir?

turkifd From Turkey

İşte inek kız mektup arkadaşları ve nasıl çalıştığı hakkında bazı bilgiler:

IGGPPC olarak da bilinen Uluslararası Geek Kız Mektup Arkadaşları Kulübü, dünya çapında inek arkadaşlardan oluşan bir gruptur. Mart 2013'te kurulan kulüp, inek topluluğunu bilgisayar meraklılarıyla ilgili her şeye ortak ilgi alanları, kırtasiye sevgisi ve arkadaş edinme ilgisi aracılığıyla bir araya getirmek için tasarlandı.

Her ay, dünyanın dört bir yanından yüzlerce inek meraklısını, mükemmel eşleşmelerini bulmak için 'En İyi 5 İnek Aşkı'nı kullanarak, dünyanın dört bir yanından inek ruh eşleriyle eşleştiriyoruz. Şu ana kadar 30.000'den fazla mutlu mektup arkadaşını eşleştirdik. Mektup arkadaşlarımızın çoğunun IGGPPC aracılığıyla ömür boyu sürecek dostluklar kurduğunu ve hatta bazılarının birbirleriyle tanışmak için yurt dışına seyahat ettiğini bilmekten gurur duyuyoruz!

İlk mektup arkadaşı kaydımızdan bu yana, geniş ve konuksever bir topluluğa dönüştük ve her Ağustos ayında popüler IGGPPCamp'ımız gibi dünya çapındaki bağlantıları güçlendirmeye yardımcı olan ve günlük stresten bir soluklanma sağlayan yıllık etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. biraz eğlenceli yaratıcılık.

Kulübümüz, geleneksel ve geleneksel olmayan yollarla bağlantı kurmalarına yardımcı olmak için her yaştan ve kökenden meraklıları bir araya getirdi. Pozitifliği ve dostluğu yaymaktan ve çevrimiçi ve çevrimdışı sevgi dolu bir topluluğu teşvik etmekten gurur duyuyoruz.

Bize katılın ve dünya çapındaki meraklılar arasında arkadaşlıklar kurmaya yardımcı olun. Neye inanıyoruz.

Tüm ineklerin eşit yaratıldığına inanıyoruz. Burada insanları incelemiyoruz veya katılmaya yetecek kadar inek olduğunuzdan emin olmak için sizi herhangi bir sınava sokmuyoruz. Seni olduğun gibi seviyoruz ve seni kendini sevmeye ve kendin olmaya teşvik etmek istiyoruz! (Daha fazla bilgi için 'İnek kız' kimdir? sayfamıza göz atın!)

Ne hakkında meraklı olursanız olun veya ne kadar meraklı olursanız olun, herkesi bekliyoruz. Biz pozitifliğe, bilginin gücüne, çok yönlü insanlar olarak büyümeye, dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye, herkesi kabul etmeye ve hepsinden önemlisi arkadaş edinmeye inanıyoruz. Manifestomuz bunu sizin için biraz daha iyi açıklayabilir. Özetle, burada olduğunuz için mutluyuz!


Web Sitesi Adresi: https://geekgirlpenpals.com/


#penpal #penpals #geekpenpal #geekgirlpenpal #geekpenpals #geekgirlpenpals

like0
dislike0
Views31