Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sweetkiss profile photo mbai22 profile photo tatiana24 profile photo christinas71 profile photo celina12ddf profile photo diana43 profile photo leyzta32 profile photo veraedmund profile photo muhammed profile photo blue_butterfly21 profile photo karls profile photo redhairann profile photo hadirasolifar profile photo almajmut profile photo asailor profile photo
turkifd

Küresel Mektup Arkadaşları Web Sitesi Güvenli Mi?

turkifd From Turkey

Web sitesi açıklaması:
https://www.globalpenfriends.com

Dolandırıcılara karşı sıfır toleransımız vardır ve Global Penfriends'in gerçek arkadaşlarla tanışmak için güvenli bir yer olmasını sağlayacağız. Üyelerimizi kolayca görüntülenebilecek geri bildirimler göndermeye teşvik ediyoruz. Binlerce üye referansımız var ve tüm ziyaretçilerimizin, üyelerimizin bizim hakkımızda ne düşündüğünü görmesini istiyoruz.


Yorumum:Tanımadığınız ve onlarla yeni arkadaşlıklar kurduğunuz mektup arkadaşlarınıza dikkat edin. İnsanlara güvenmek için zamana ihtiyaç var. Hoşunuza giden yeni insanlarla sohbete başlayın, ancak birkaç sohbette asla kimseye güvenmeyin! Profillerinde sahte bilgiler kullanan sahte insanlar her zaman vardır.

Eğer sizin de böyle deneyimleriniz varsa yorumlarınızı görmekten mutluluk duyarım :)

#globalpenfriends #penpals #findsafepenpal

like0
dislike0
Views25