Yabancı arkadaşların olmasını sever misin?
CityMity'ye katılın ve dünyanın her yerinden insanlarla konuşmaya başlayın
sana888 profile photo mbai22 profile photo beesknees profile photo tatiana24 profile photo innamn profile photo naidy profile photo skm2496 profile photo thewolfsbaneblooms profile photo sibanda profile photo desserieecute profile photo soulmate profile photo redhairann profile photo suzyyy profile photo annamoxl profile photo lilly450 profile photo
turkifd

İtalya, Toskana'da Floransa Veya Firenze Nerede?

turkifd From Turkey

İtalya'nın en güzel yerleri listesinin her zaman başında yer alan Floransa'da dünyaca ünlü müzelerden görkemli mimariye kadar her şey var. Duomo, Piazza della Signoria ve Ponte Vecchio'nun şehridir ve aynı zamanda ünlü müzelere, tarihi pazarlara ve muhteşem bahçelere de ev sahipliği yapar.

Rough Guides'ın İtalya hakkında eğlenceli gerçekler kitabında İtalya'nın dünyanın en çok ziyaret edilen ülkelerinden biri olarak adlandırılmasının nedenlerinden biri de Floransa'nın sanat koleksiyonlarıdır. Ve eğer şehrin tamamındaki muhtemelen en iyi koleksiyonu görmek istiyorsanız, sürükleyici bir özel Uffizi turu için rezervasyon yaptırın; hatta sıra beklemenize bile gerek kalmayacak. Nerede kalınır Kolay gezi için: Uffizi'den kolay bir yürüyüş

ve Beş yıldızlı NH Collection Firenze Porta Rossa Ponte Vecchio, gezi için iyi bir merkezi seçimdir. Ancak Arno manzarasıyla uyanmak istiyorsanız, Floransa'nın kalbindeki Pontevecchio Relais'te nehir kenarındaki bir odayı seçin.

Butik konaklamalar için: Torre Guelfa Palazzo Acciaiuoli, şehir merkezindeki en karizmatik butik otellerden biridir. Aynı zamanda Floransa'nın en yüksek özel binası olduğundan olağanüstü manzaralara sahip başka bir oteldir.

Aile tatilleri için: Aile tarafından işletilen Hotel Nizza iki yıldızlı olabilir ancak bütçeye uygun bir seçim gibi görünmüyor. Tüm odalar rahattır, iyi döşenmiştir ve en-suite banyoludur. Personel yardımseverdir ve merkezi Santa Maria Novella konumu, şehri keşfetmeyi kolaylaştırmaktadır.

Hoşgörülü lüks için: Ancak saf zenginlik için şehir merkezindeki Helvetia ve Bristol'un çok az rakibi var. Bu beş yıldızlı akıllı otelin tüm odaları lüks mermer banyolara sahiptir, ancak eğer kendinizi sifonlu hissediyorsanız superior oda veya süitin keyfini çıkarmaya değer.


Kaynak: https://www.roughguides.com/gallery/most-beautiful-places-in-italy/

#italy #traveltoitaly #florence #tuscany

like0
dislike0
Views23