beesknees profile photo tatiana24 profile photo celina12ddf profile photo angelamber profile photo diana43 profile photo thewolfsbaneblooms profile photo sibanda profile photo dennis profile photo maryagricola00 profile photo penpalslover profile photo c4107 profile photo pettyledis profile photo julia profile photo redhairann profile photo hadirasolifar profile photo
julian

Де Вірменія?

julian From Ukraine

Вірменія - нація та колишня радянська республіка в гірському регіоні Кавказу між Азією та Європою. Серед найдавніших християнських цивілізацій його визначають релігійні об’єкти, зокрема греко-римський храм Гарні та Ечміадзинський собор 4-го століття, штаб-квартира Вірменської церкви. Монастир Хор-Вірап є місцем паломництва поблизу гори Арарат, сплячого вулкана прямо навпроти кордону з Туреччиною.

Вірменія відома своїми прекрасними пейзажами, своєю кухнею, культурою та історією. Оскільки Вірменія була першою країною, яка офіційно прийняла християнство, ви можете знайти деякі з найстаріших у світі церков і монастирів, розташованих у надзвичайно красивих природних умовах.

Вірменія - одна з найдавніших країн світу, сповнена багатої історії та прекрасних ландшафтів. Ця незвідана країна Кавказу містить чудові природні краєвиди та приховані міста, які просто чекають на відвідувачів.

Чи підходить Вірменія для туристів? Це стародавня та містична країна, яка все ще не зіпсована натовпом масового туризму, хоча у Вірменії є чим зайнятися. Його люди є одними з найдружніших у світі, і це серйозний розсадник історії.

Чи дешево подорожувати до Вірменії? Так, це безпечно та доступно. Вірменія як туристичний напрямок є доступною та поки що не переповнена туристами. Хостели в Єревані коштують лише 10 доларів за ніч, а навіть найдорожчі готелі – трохи більше 100 доларів.


Яку релігію сповідують у Вірменії? Станом на 2011 рік більшість вірмен є християнами (97%) і є членами власної вірменської церкви, Вірменської апостольської церкви, яка є однією з найстаріших християнських церков. Воно було засноване в 1 столітті нашої ери, а в 301 році нашої ери стало першою гілкою християнства, яка стала державною релігією.

Чи є у Вірменії пляж? У Вірменії немає виходу до моря, але місцевих жителів це не дуже засмучує, адже в країні є чудове блакитне озеро Севан. Озеро настільки велике, що його іноді називають «морем Вірменії».

Яку їжу їдять вірмени? Результат зображення Баранина, баклажани, йогурт і лаваш є основними продуктами у вірменській дієті, тоді як булгур традиційно віддають перевагу рису чи кукурудзі. Часто смак вірменської їжі визначається свіжістю та якістю її інгредієнтів, а не грубим використанням спецій.

Як виглядають вірмени? Основними фізичними характеристиками вірмен є короткий і круглий череп, довгий і вигнутий ніс, темно-каштанове або чорне волосся, темні очі, густі брови і світла шкіра. Вірмени є стародавньою нацією і мають багату історію та більш різноманітні; можна зустріти вірменів зі світлим або світлим волоссям, зеленими або блакитними очима.

Де найкраще жити у Вірменії?
Однак по всій Вірменії є кілька дуже привабливих для життя міст, від лісистих міст Діліжан та Іджеван на півночі до красивих зелених річкових міст Горіс, Капан і Мегрі на півдні. Поруч з Єреваном знаходяться гарні історичні міста Ечміадзін і Аштарак.

#вірменія

like0
dislike0
Views23