ahmadtaheri54 profile photo mbai22 profile photo jen12 profile photo carmen profile photo blondy profile photo sibanda profile photo cookiescott profile photo penpalslover profile photo c4107 profile photo saeed profile photo pettyledis profile photo rhondamak profile photo blue_butterfly21 profile photo nur191 profile photo nikki2hh profile photo
julian

Де знаходиться Кассіс у Франції?

julian From Ukraine

Кассіс

На схід від Марселя, Кассіс є однією з найбільш збережених таємниць Франції. Відомий своїми вапняковими скелями та каланками (захищеними затоками), Кассіс є ідеальним місцем для літнього відпочинку. Крихітне портове місто також відоме своєю гарною архітектурою та рожевим вином. Кассіс – це середземноморський рибальський порт на півдні Франції. На нього відкривається вид на багатовіковий замок. Він відомий гальковими пляжами та каланками, вузькими затоками, обрамленими крутими вапняковими скелями. У гавані є будівлі пастельних тонів, вуличні кафе та ресторани. Місцеві виноградники відомі виробництвом білого вина Cassis. Стежки пролягають вздовж величезного скелястого мису Кап-Канай, звідки відкривається панорамний вид на море. Кассіс — чудове місце, щоб відвідати цілий день — побачити каланки та пообідати біля гавані, але тут дуже сонно, тож, можливо, можна переночувати. Я б не очікував «типового французького старого міста» в цій туристичній частині світу.

Чим відома Франція Кассіс? Результат зображення для Франції Кассіс. Це популярний туристичний напрямок, відомий своїми скелями (фалезами) і захищеними бухтами, які називаються каланками. Вина Cassis є білими та рожевими, і їх не слід плутати з crème de cassis, фірмовим бургундським вином, яке бере свою назву від чорної смородини (cassis), а не від комуни.

#Cassis #france

like0
dislike0
Views30