beesknees profile photo diana43 profile photo kimo profile photo blondy profile photo katerinax2 profile photo aimeenolan profile photo letty85 profile photo ofosujustice profile photo saeed profile photo rhondamak profile photo blue_butterfly21 profile photo nur191 profile photo hadirasolifar profile photo 6cupsoftea profile photo asailor profile photo
julian

Де знаходиться Мон-Сен-Мішель у Франції?

julian From Ukraine

Мон-Сен-Мішель

Це острівне абатство на кордоні Нормандії та Бретані протягом століть було місцем паломництва християн. Під час відпливу величезна затока перетворюється на мулисту равнину, але щоб побачити справді культове відображення острова, вирушайте під час припливу.

Мон-Сен-Мішель — припливна острівна та материкова комуна в Нормандії, Франція. Острів розташований приблизно в одному кілометрі від північно-західного узбережжя країни, в гирлі річки Куеснон поблизу Авранша, і займає площу 7 гектарів.

Мон-Сен-Мішель є одним із найчарівніших місць спадщини в Європі, багатою історією та повним чудес. Відвідувачі вражені цією вишуканою готичною пам’яткою, перлиною середньовічної архітектури, яка височіє над мальовничим узбережжям.

Під час відвідування важливо мати на увазі, що Мон-Сен-Мішель не є вигаданим туристичним напрямком і тут проживає 44 жителі, включаючи ченців і черниць, які проживають в абатстві.

Графік роботи абатства Мон-Сен-Мішель: з 9:30 до 18:00 з вересня по квітень і з 9:00 до 19:00 з травня по серпень. Останні прийоми на годину раніше. Комплекс абатства відкритий цілий рік, крім 25 грудня, 1 січня та 1 травня.

#Mont-Saint-Michel #france

like0
dislike0
Views31