beesknees profile photo innamn profile photo skm2496 profile photo carmen profile photo leyzta32 profile photo veraedmund profile photo thewolfsbaneblooms profile photo katerinax2 profile photo cookiescott profile photo muhammed profile photo suzyyy profile photo 6cupsoftea profile photo nikki2hh profile photo aladdin profile photo jemii profile photo
julian

Де знаходиться Долина Луари у Франції?

julian From Ukraine

Долина Луари, Франція Долина

Луари, що охоплює 280 кілометрів, — це долина, розташована в середній частині річки Луари в центральній Франції, в обох адміністративних регіонах Пеї-де-ла-Луар і Центр-Валь-де-Луар. Площа долини Луари становить близько 800 квадратних кілометрів.

Якщо замки у вашому списку обов’язкових для відвідування у Франції, відправляйтеся в долину Луари. Долина Луари, яка колись була майданчиком для королів, королев і сановників, має достатньо замків, щоб підтвердити свою королівську важливість - спробуйте більше 100 із них. Одним із найкрасивіших є Шато де Сюллі-сюр-Луар з його великим ровом, який все ще оточує вода.

Долина відома своїми сухими білими винами, такими як Sancerre, Pouilly-Fumé та Chenin Blanc. (Вина Вувре мають бути на 100% Шенен Блан.) Він також має другу за величиною концентрацію лози для виробництва ігристих вин у Франції. Існує надзвичайна різноманітність винних стилів і стилів винних турів.

Долина Луари, відома як Сад Франції, є об’єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, який зачаровує відвідувачів казковими замками, вишуканими садами, чарівними містами та незабутнім вином. Не дивно, що його вважають одним із найкращих місць для відвідування у Франції.

Перебуваючи поруч із визначними місцями долини Луари, якщо ви хочете побачити найвідоміші замки регіону, Амбуаз або Шеверні будуть найкращими місцями для проживання в долині Луари .

#Долина Луари #Франція

like0
dislike0
Views34