mbai22 profile photo harriesa profile photo innamn profile photo sofiakurrd1 profile photo maddie_lee profile photo kimo profile photo katerinax2 profile photo dollygirl profile photo mojessy profile photo letty85 profile photo c4107 profile photo pettyledis profile photo bonu profile photo karls profile photo asailor profile photo
julian

Де знаходиться Saint-Emilion у Франції?

julian From Ukraine

Сент-Емільйон

, відомий як «пагорб із 1000 замків», Сент-Емільйон — це приголомшливий район, розташований лише за 30 хвилин їзди від міста Бордо. Він відомий своїми елегантними винами, середньовічним селом, сертифікованими ЮНЕСКО виноградниками та найбільшою в Європі монолітною церквою, вирізаною зі скелі.

Сент-Еміліон (Saint-Émilion) — комуна у Франції, у регіоні Нувель-Аквітанія, департамент Жиронда. У 2016 році тут проживало 1938 осіб. У центрі країни Лібурне, у регіоні винних пагорбів, Сент-Емільйон — це середньовічне місто, розташоване на перехресті Бордо, Сентонжа та Перігора.

Сент-Емільйон - це чарівне середньовічне село, розташоване в центрі відомого виноробного району Бордо. Це дуже унікальне місце, де знаходяться всесвітньо відомі виноробні, вишукане вино, красива архітектура та чудові пам’ятники ідеально поєднуються. Вина Сент-Емільйона, як правило, купажуються з різних сортів винограду, три основні з яких – Мерло (60% від загального врожаю). купаж), Каберне Фран (майже 30%) і Каберне Совіньон (близько 10%).

#Saint-Emilion #france #вино

like0
dislike0
Views33